Scroll Top

Απόπειρα δολοφονίας στο καρναβάλι στα Αφάντου από 15χρονο.

maxairomata

Ένα απίστευτο περιστατικό πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ μετά την λήξη του καρναβαλιού στα Αφάντου . Ένας 15χρονος Αλβανός μαζί με έναν εξάδελφό του οι οποίοι ήταν από την πόλη της Ρόδου για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο επιτέθηκαν σε τριαντάχρονο με κατσαβίδι στην πλατεία του χωριού και τον τραυμάτισαν στην κοιλιακή χώρα. Οι πληροφορίες που έρχονται από εκεί λένε ότι στην προσπάθεια του να τον αντιμετωπίσει ακόμη ένας άλλος πολίτης και αυτός τραυματίστηκε στο πόδι. . Στην συνέχεια οι αφαντενοί αντέδρασαν όπου πλάκωσαν στο ξύλο το νεαρό που είχε μαζί του και τον εξάδελφό του . Η αστυνομία κλήθηκε και τελικά τους συνέλαβε. Κρατούνται στον αστυνομικό σταθμό στα Αφάντου. Οι τραυματίες οδηγήθηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Ρόδου όπου και τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό εγινε σε ένα παράδρομο κοντά στην πλατεία Αφάντου με έναν ντελιβερά να είναι το θύμα ο οποίος μάλιστα έχει και δυο παιδιά είναι διαζευγμένος , αλλά ο λόγος που έγινε το μαχαίρωμα ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός .

Σημερινές πληροφορίες αναφέρουν οτι αναζητείται ο ένας Αλβανός που πήρε μέρος στο περιστατικό ενω ο 17χρονος πλέον όπως αποκαλύφθηκε αντέδρασε στην σύλληψη του λέγοντας οτι δεν τραυμάτισε αυτός τους δύο αφαντενούς .

0Shares