Scroll Top

Απορριμματοφόρο και Λεωφορείο απέκτησε ο Δήμος Νισύρου

uUJvzZPXTIRBpWd0

Ο Δήμος Νισύρου παρέλαβε σήμερα, 23 Φεβρουαρίου 2024, το νέο λεωφορείο που θα εξυπηρετεί τα δρομολόγια του προσωπικού και των κατοίκων του νησιού. Η χρηματοδότηση έγινε μέσω του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», του Υπουργείου Εσωτερικών, και ανέρχεται στο ποσό των 150.000 ευρώ. Το λεωφορείο είναι μάρκας FORD, μοντέλο Transit Bus, έχει δυναμική 16 θέσεων, πλέον του οδηγού, πετρελαιοκίνητο κινητήρα 2000cc νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO VI, μήκος 6,50 μέτρα και πλάτος 2,50 μέτρα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δήμος μας παρέλαβε, το νέο απορριμματοφόρο όχημα, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από ιδίους πόρους και η αξία του ανέρχεται στο ποσό των €95.000. Το απορριμματοφόρο, μάρκας VOLVO, είναι τύπου μύλου, χωρητικότητας 8 m3, ωφέλιμου φορτίου 4.000 kg, με ανυψωτικό σύστημα κάδων για περισυλλογή οικιακών απορριμμάτων.

Ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος δήλωσε: «Ο Δήμος μας προχωρεί στην αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών του και στον εκσυγχρονισμό του στόλου των οχημάτων. Συνεχίζουμε με την αγορά νέου φορτηγού οχήματος, νέου μικρού φορτηγού 4Χ4, νέου μικρού λυματοφόρου και νέου ηλεκτρικού οχήματος για τις ανάγκες της ανακύκλωσης. Προχωρούμε μπρος!».

0Shares