Scroll Top

Αποκαλύπτονται, οι στόχοι των υβριστών της πρώην δημοτικής αρχής στο πλαίσιο των εκλογικών υποσχέσεων .

exo-2

Του Γιώργου Πολυβώτη

Με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο ξεδιπλώνονται οι πραγματικές προθέσεις των υβριστών την περίοδο των πυρκαγιών και της προεκλογικής περιόδου. Οι εμπνευστές των δικτύων και των διαφόρων κινημάτων, που στήθηκαν μεθοδευμένα πριν και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για να αποδομήσουν την προσωπικότητα, το έργο και την πορεία στελεχών της πρώην δημοτικής αρχής στην τοπική κοινωνία μας αποκαλύπτεται, πως ενεργούσαν για ίδιο  όφελος, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές τους βλέψεις και φιλοδοξίες.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι «πατέρες» των δικτύων και των διαφόρων κινημάτων, σταμάτησαν να τα χρησιμοποιούν μετά το τέλος των δημοτικών εκλογών. Προφανώς, το παιχνίδι που έπαιζαν, χρησιμοποιώντας ως μανδύα τους εθελοντές και το κοινό καλό προς όφελος των πολιτών και του νησιού μας έλαβε τέλος.

 Πλέον, δεν έχουν περιβαλλοντικές και οικολογικές ευαισθησίες, αλλά πρωταρχικό τους μέλημα είναι να βολευτούν και να πιάσουν στασίδι στο Δημαρχείο, δίπλα στον Αλέξανδρο Κολιάδη, που σιγόνταρε τις πρωτοβουλίες αυτές.

Μάλιστα όσοι γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο των δημοτικών εκλογών, δεν έπεσαν από τα σύννεφα για το γεγονός ότι ο Δικηγόρος Χριστόδουλος Μαλλιαράκης, υπέβαλε αίτηση για την θέση του συμπαραστάτη του δημότη που προκήρυξε ο κ.Κολιάδης.

 Ο κ. Μαλλιαράκης πρόεδρος πολιτιστικής οργάνωσης Rhodes International Culture & Heritage Society (RICHeS), υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη  του Νίκου Γερονικόλα,  ήταν υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου και συμμετέχει ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΡΜ.Α.Ε, ως εκπρόσωπος της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, μετά από πρόταση του κ. Γερονικόλα. 

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι θέση  στη δημοτική μηχανή θα αναλάβουν και άλλοι καθοδηγητές των δικτύων και των διαφόρων κινημάτων, που ξεσήκωναν τους πολίτες, προφασιζόμενοι διάφορες δράσεις… για το περιβάλλον εναντίον των πολιτικών αντιπάλων της σημερινής δημοτικής αρχής.

 Πάντως, όσοι γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις, υποστηρίζουν πως ο κ. Κολιάδης έχει πολλά προεκλογικά συμβόλαια, που πρέπει να εξοφλήσει για να μην τα βρει μπροστά του. Ίδωμεν… 

0Shares