Scroll Top

Απέναντι στους εργαζόμενους της ΡΟΔΑ τάχθηκε ο Αλέξανδρος Κολιάδης. Το πραγματικό του πρόσωπο βγήκε γρήγορα στην επιφάνεια

366263693_107964489062971_3271353226979860129_n

Απογοήτευσε στην πρώτη του εμφάνιση σαν νέος εκλεγμένος δήμαρχος Ρόδου ο Αλέξανδρος Κολιάδης. Σε ένα από τα πιο σημαντικά δημοτικά συμβούλια των τελευταίων ετών μπήκε κόντρα στα συμφέροντα των υπαλλήλων της ΡΟΔΑ , κοντραρίστηκε μαζί τους και ψήφισε κατά στην πρότασή τους. Να βάλουμε τα πράγματα στην σειρά .

Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα ένα από τα θέματα ήταν η προσάρτηση της ΡΟΔΑ στον Δήμο Ρόδου σε διεύθυνση συγκοινωνιών.

Αυτό σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι στην ΡΟΔΑ θα μπορούν να ενταχθούν στο ενιαίο μισθολόγιο του δήμου διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την προστασία εισοδήματος τους. Στο δημοτικό συμβούλιο βρέθηκαν εργαζόμενοι της και ο πρόεδρος κ. Κοντουδάκης. Μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο ανέφερε ότι η απόφαση των εργαζομένων ήταν να μπει σε διεύθυνση συγκοινωνίας η ΡΟΔΑ στον δήμο και φυσικά άπαντες οι εργαζόμενοι υπό την σκέπη της κεντρικής διοίκησης του δήμου. Τον λόγο πήρε στην συνέχεια η κ. Ντέπυ Μιχαιλίδη η οποία είναι πρόεδρος των εργαζομένων του συλλόγου υπαλλήλων στον δήμο Ρόδου η οποία στήριξε την απόφαση των εργαζομένων της ΡΟΔΑ. Ακόμα μίλησε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Παναγιώτης Εγγλέζος ο οποίος και αυτός υποστήριξε την απόφαση των εργαζομένων της ΡΟΔΑ.

Έτσι μπήκε στην διαδικασία της ψηφοφορίας και εν τέλει ψήφισαν να μην αλλάξει το καθεστώς οι κ Ζανετούλης και Καλαθενός από την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου ο Τάκης Πότσος λευκό και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Κολιάδης και νεοεκλεγείς δήμαρχος Ρόδου κατά. .

Η απόφασή του αυτή δημιούργησε δυσαρέσκεια στους κόλπους των εργαζομένων που πίστευαν ότι ο Κολιάδης σαν νέος δήμαρχος που πρεσβεύει υποτίθεται το νέο και την αλλαγή θα έπραττε το αυτονόητο. Κάτι που τελικά τους διέψευσε ολοκληρωτικά. Σίγουρα η επόμενη ημέρα στον δήμο θα είναι προβληματική και αν από τώρα άρχισαν οι κόντρες , αλήθεια τι θα γίνει άραγε σε ακόμα δυσκολότερα θέματα που θα προκύψουν;

Στο περιστύλιο της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ο κ. Κολιάδης μιλώντας με τους εργαζόμενους και προσπαθώντας να τους πείσει με την συνήθη τακτική του , του “ψησίματος”, ότι αυτό που έπραξε ήταν το καλύτερο για αυτούς . Κάτι όμως που δεν πέρασε αφού η ψήφος του ήταν κατά της απόφασης των εργαζομένων . Έτσι είναι αυτά . Κάποιοι πολύ νωρίς αναθεώρησαν την ψήφο τους στις εκλογές που πέρασαν.

Ας πρόσεχαν.

Άλλο να κάνεις αντιπολίτευση εύκολα και άλλο να παίρνεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του τόπου . Θα ζήσουμε πραγματικά στιγμές που θα τις γράψει η ιστορία λόγω απειρίας και μάλλον ανικανότητας.

0Shares