Scroll Top

Ανεπιθύμητοι οι εργολάβοι στο Δήμο Ρόδου!

maxresdefault

Του Παντελή Χατζηπέτρου

Υπό διωγμό βρίσκονται οι εργολάβοι από το Δήμο Ρόδου, τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις του. Όπως έκανε γνωστό ο Αλέξανδρος Κολιάδης στη συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής, ήδη όλοι οι αιρετοί, οι αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσιακοί έλαβαν εντολή από τον ίδιο, να μην επιτρέπουν στους εργολάβους την είσοδο στα γραφεία τους.
Η στάση του κ. Κολιάδη απέναντι στους εργολάβους…που τους θεωρεί ανεπιθύμητους στο Δήμο Ρόδου, προσβάλει όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με αυτόν τον κλάδο. Το επιθετικό ύφος του απέναντί τους, κλείνοντάς τους τις πόρτες του Δήμου, δείχνει έπαρση, και την αλαζονεία της εξουσίας που τον έχει κυριεύσει, αφού έχει ήδη ξεχάσει, ότι την προεκλογική περίοδο ευαγγελιζόταν  το σλόγκαν…Ανοικτός Δήμος σε όλους….
Η προσβλητική συμπεριφορά του απέναντι στους εργολάβους σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει προκαλέσει την οργή και τη δυσαρέσκεια τους, και έχουν ήδη απευθυνθεί στην Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων.
Σε μια δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής,  ο κ. Κολιάδης προέβη σε απρέπεια στοχοποιώντας τον κλάδο των εργοληπτών δημοσίων έργων, αφήνοντας αιχμές  για τις συναλλαγές που είχαν μέχρι σήμερα με το Δήμο Ρόδου. Πάντως αν σε μια συνεδρίαση διατυμπανίζεις «Μακριά οι εργολάβοι από τα γραφεία του Δήμου», δείχνεις απρέπεια σε συνεργάτες του Δήμου τους οποίους χαρακτηρίζεις ύποπτους για διαφόρων ειδών «αλισβερίσια» από τα υπονοούμενα που αφήνεις.
Προφανώς του κ. Κολιάδη του διαφεύγει το γεγονός, ότι και στενός του συνεργάτης συγκαταλέγεται ανάμεσα στους εργολάβους…
«…Στην πόρτα του κρεμασμένου δεν μιλάνε  για σχοινί…»

0Shares