Scroll Top

Αναταράξεις στην τοπική Νέα Δημοκρατία…λόγω…. Κολιάδη

334860673_579491037537216_110051142109375827_n

Του Παντελή Χατζηπέτρου

Αναταράξεις στα κόμματα που χρησιμοποίησε για να εκλεγεί δήμαρχος Ρόδου, προκαλούν οι πρακτικές που ακολουθεί ο Αλέξανδρος Κολιάδης, ο οποίος εξακολουθεί να «παίζει» μαζί τους και να δημιουργεί εντυπώσεις.

 Ως πολυμορφική προσωπικότητα, προβάλλεται ως υπερκομματικός δήμαρχος, ο οποίος μπορεί ταυτόχρονα να συνομιλεί με τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Αριστερά. Αρέσκεται σε συναντήσεις με στελέχη τους για να μην δυσαρεστήσει κανέναν και αναλόγως με τους συνομιλητές που έχει απέναντι, διατυπώνει και τις ανάλογες απόψεις του για τα θέματα.

 Ο κ. Κολιάδης εκλέχθηκε δήμαρχος έχοντας την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας με ελάχιστες εξαιρέσεις, συνομιλεί με στελέχη του παλιού και νέου ΠΑΣΟΚ, και διοικεί το δήμο έχοντας στο πλευρό του στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς.

Ουσιαστικά, ο δήμος Ρόδου πέρασε και διοικείται από τα «ορφανά» του ΣΥΡΙΖΑ, που αναζητούσαν ρόλο και λόγο στην τοπική κοινωνία μετά το Βατερλό των βουλευτικών και περιφερειακών εκλογών, της Νέας Αριστεράς, με βασικό εκπρόσωπό της στην περιοχή μας τον Δημήτρη Γάκη, που κατάθεσε αίτηση και για  τη θέση του συμπαράσταση του δημότη. Βασικός σύμμαχος του κ. Κολιάδη σε όλη τη διαδρομή του προς το δημαρχείο, ήταν και το τοπικό ΠΑΣΟΚ, που τα στελέχη του και ο ανεκδιήγητος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής νότιας Δωδεκανήσου Νίκος Μουτσάκης, κατάφεραν να διαλύσουν την κομματική οργάνωσή που υπήρχε, θυσιάζοντάς την στο βωμό της εξυπηρέτησης των προσωπικών φιλοδοξιών τους.

Μάλιστα, οι Γέροντας του ΠΑΣΟΚ που  συμμετέχουν στην  επιτροπή «σοφών», ως οι μυστικοσύμβουλοι του κ. Κολιάδη μαζί με τον κ. Γάκη συναντήθηκαν την περασμένη Δευτέρα, για να συζητήσουν για το «τερατούργημα» που θα στηθεί στη Νέα Μαρίνα, χωρίς ωστόσο η συνάντηση αυτή να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

 Η συνάντηση αυτή, για την οποία δόθηκε και η σχετική δημοσιότητα, αν και έγινε κεκλεισμένων των θυρών, για να τονίσει τον πλουραλισμό του κ. Κολιάδη, προκάλεσε αντιδράσεις σε στελέχη με μακρά ιστορία της Νέας Δημοκρατίας, που κατηγορούν παράγοντες του κόμματος, πως οδήγησαν με τις επιλογές και την τακτική τους στην απομόνωση το κυβερνών κόμμα στην περιοχή μας, και το οποίο σε διαφορετική περίπτωση θα έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο. Όταν μάλιστα τα μεγαλεπήβολα σχέδια της Νέας Μαρίνας έχουν τις ευλογίες του Μεγάρου Μαξίμου, και ο κ. Κολιάδης που το «παίζει» με όλους, συζητά με τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που είναι αντίθετα με την υλοποίηση των έργων που προγραμματίστηκαν! 

Όπως αναμένεται οι εξελίξεις σε πολιτικό τοπικό  επίπεδο θα είναι ραγδαίες, και οι υπεύθυνοι για τη διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να απολογηθούν για την κατάντια της!

Οψόμεθα…

0Shares