Scroll Top

Ξεκίνησαν οι δελφίνοι του δήμου τις επαφές τους για να διεκδικήσουν την δημαρχεία στην Ρόδο .

δημος

Γράφει ο Ζήσης Αποστολάκης 

Σύμφωνα με  πληροφορίες που κυκλοφορούν ευρέως , στον Δήμο της Ρόδου οι δελφίνοι ήδη ξεκίνησαν να ακονίζουν τα μαχαίρια τους.

Ο κ. Τηλέμαχος Καμπούρης, έχει ξεκινήσει επαφές με προέδρους κοινοτήτων, στους οποίους αναφέρει ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη δημαρχεία σε περίπτωση που δεν θέσει εκ νέου υποψηφιότητα ο δήμαρχος.

Ο κ. Αλέξανδρος Κολιάδης επίσης υποστηρίζει ότι αν του δοθεί η δυνατότητα να κατέβει, θα καθαρίσει το στάβλο του Αυγεία και θα κόψει πολλά κεφάλια, με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον.

Ο Γιάννης   Φλεβάρης με τη σειρά του, τονίζει πως αν εκλεγεί έχοντας και την στήριξη του Γιάννη Ιατρίδη όπως και της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη σκοπεύει να αλλάξει τα πάντα και να προχωρήσει την Ρόδο σε Ευρωπαϊκά μονοπάτια .

Στην λίστα και ο Γιάννης Καμπούρης που δείχνει να έχει πάρει αέρα τον τελευταίο καιρό μιας και κινείται υπόγεια για να μπορέσει να βγει μπροστά , γνωστή αλεπού από το Βάτι.

Σκέψεις γίνονται και από άλλους περιφερόμενους παράγοντες, όπως τον κ. Μανδρακό, τον πρώην υπουργό Γιώργο Νικητιάδη και φυσικά τον Στράτο  Καρίκη, οι οποίοι έχουν συντελέσει στο πρόσφατο παρελθόν και το παρόν στην υπάρχουσα κατάσταση του νησιού.

Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη μεταξύ ανθρώπων που δημοσίως παρουσιάζονται ως κολλητοί και συνεργάτες, αλλά στην πραγματικότητα δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον .

Όλοι οι παραπάνω αγνοούν δύο βασικά πράγματα: 1) το χρίσμα για τον υποψήφιο πρόεδρο της Δεξιάς θα το δώσει ένας άνθρωπος, και αυτός είναι ο Γιώργος Χατζημάρκος

2) σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχει διαφύγει της προσοχής τους ότι ένας φέρελπις νέος, με όρεξη να τα αλλάξει όλα, οικονομικά ανεξάρτητος και αδιάφθορος, έχει ήδη σχηματίσει κλειστό επιτελείο, οργανώνει συναντήσεις μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και πάει ολοταχώς για να τους ισοπεδώσει εκλογικά. Θα σας αποκαλύψουμε σύντομα το όνομα του. Μέχρι τότε ένα πράγμα να ξέρετε, με όλους αυτούς τους ματαιόδοξους γυρολόγους, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας.

Το άρθρο απηχεί μόνον τις απόψεις του συντάκτη του.

 

0Shares

Comments (2)

What’s up friends, how is all, and what you desire to say regarding this piece of writing, in my view its truly awesome designed for me.

My spouse and I stumbled over here different page and thought I may as well check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to checking out your web page for a second time.

Leave a comment