Scroll Top

Άξιος ο μισθός του

242618305_119274070465592_4968696377361945484_n

Του Παντελή Χατζηπέτρου

‘Aξιος ο μισθός του μη αιρετού εκτελεστικού μέλους στο διοικητικό συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΚΟΛΟΣΣΟΣ 2047», και Προέδρου του Συλλόγου ΑμεΑ Ρόδου Παναγιώτη Φωνιαδάκη, ο οποίος λαμβάνει μηνιαίως το ποσό των 1.500 ευρώ, για να υπερασπίζεται τη δημοτική αρχή.

Μέχρι πρότινος για τον κ. Φωνιαδάκη, για όλα τα κακώς κείμενα έφταιγε η προηγούμενη δημοτική αρχή, όμως για την αδιαφορία που δείχνει η τωρινή, ούτε κουβέντα δεν αρθρώνει το έμμισθο μέλος του «ΚΟΛΟΣΣΟΥ 2047», τιμώντας την αντιμισθία του.
 Η θέση του προέδρου των ΑΜΕΑ συγκρούεται με την έμμισθη θέση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Κολοσσού, και πλέον ο κ. Φωνιαδάκης δεν μπορεί να είναι η φωνή των ΑΜΕΑ, εφόσον πρέπει να αντιμετωπίσει  όλα τα κακώς κείμενα και την αδιαφορία της δημοτικής αρχής, καλύπτοντάς την. Βέβαια, ουδείς θα περίμενε από τον κ. Φωνιαδάκη να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία θα καταγγέλλει για αδιαφορία και αναλγησία την παρούσα δημοτική αρχή, επειδή το σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ στη θάλασσα SEA ACCESS στην παραλία Έλλη, δεν λειτουργούσε μέχρι σήμερα, με δική της ευθύνη. Αντί ο κ. Φωνιαδάκης να βγει δημόσια και να το καταγγείλει, να διαμαρτυρηθεί,  ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη, ζητώντας μάλιστα συγγνωμη από τα Άτομα με Αναπηρία που δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα, χωρίς να εκθέσει τη δημοτική αρχή!
 Μάλιστα επειδή τα βρήκε σκούρα ο κ. Φωνιαδάκης, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο, μετά τις διαμαρτυρίες ανέλαβαν  μαζί με τη σύζυγό του την πρωτοβουλία, να μεταφέρουν και να αποσύρουν το σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ στη θάλασσα SEA ACCESS στην παραλία Έλλη!

Επίσης κατήγγειλε δολιοφθορά στο ειδικό σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ στη παραλία, επιρρίπτοντας την ευθύνη σε αγνώστους που την προκάλεσαν, ενώ στο παρελθόν θα έφταιγε η προηγούμενη δημοτική αρχή την οποία θα κατηγορούσε πως δεν φρόντισε για την ασφαλή φύλαξη του! 

Προφανώς ο κ. Φωνιαδάκης λειτουργεί ως μέλος της δημοτικής αρχής, αφού ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλός της, και χρησιμοποιεί κατά το δοκούν τον Σύλλογο ΑμεΑ Ρόδου, για τις δικές του προσωπικές φιλοδοξίες!

0Shares