Καθαρίσθηκε η παραλία Αφάντου με την επίβλεψη του αντιδημάρχου Τάσου Σπανού

Καθαρίσθηκε η παραλία Αφάντου με την επίβλεψη του αντιδημάρχου Τάσου Σπανού

Ξεκίνησαν από τον εργολάβο οι εργασίες της δεύτερης φάσης του προγραμματισμένου καθαρισμού της παραλίας της Κοινότητας μας στα πλαίσια της υλοποίησης της δράσης πού έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ρόδου και ο Δήμαρχος μας κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο κ. Αναστάσιο Σπανό, συγκεντρώθηκαν και απομακρύνθηκαν ογκώδη αντικείμενα, καλάμια και σκουπίδια και τώρα προχωράμε με την αναμόχλευση και τον καθαρισμό της άμμου.

Συγχαρητήρια στην Δημοτική Αρχή Ρόδου, στο Δήμαρχο μας κ Αντώνη Καμπουράκη, στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Τηλέμαχο Καμπούρη, στον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα παραλιών κ. Αθ. Στάμο και στον Αντιδήμαρχο μας κ Αναστάσιο Σπανό πού παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις δυσκολίες των καιρών δίνουν καθημερινές μάχες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά και την ποιότητα ζωής των Κοινοτήτων μας.

Γεώργιος Εμμ. Μπακίρης
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αφάντου

0Shares

admin

Related articles

Μία σκέψη στο “Καθαρίσθηκε η παραλία Αφάντου με την επίβλεψη του αντιδημάρχου Τάσου Σπανού

  1. Ο Δήμος Ροδου για πρώτη φορά μετά από πολυ καιρο απέκτησε τον καταλληλοτερό άτομο στην κατάλληλη θέση και εννοώ τον ακούραστο Θαση Σταμο που προσπαθεί να Βάκη τάξη σε ένα
    μπάχαλο που βρήκε κληρονομικό δικαίο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *