Scroll Top

Αφαιρέσεις – προσθήκες στον Αστέρα Παστίδας. Ανακοίνωσε τον Γιώργο Βλαχάβα

119059284_3025311387574933_6233471049905601523_n

Το Δ.Σ τού ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΣΤΙΔΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΒΛΑΧΑΒΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ο οποίος παραχωρήθηκε από τους νέους του ΔΙΑΓΟΡΑ. Του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς και να πραγματοποιήσει τα ποδοσφαιρικά όνειρα του στο μέλλον.

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή αλλά και την άριστη συνεργασία οπότε χρειαστεί με την ομάδα μας.
Ανακοινώνουμε την αποχώρηση από το ρόστερ της ομάδας μας τους κάτωθι ποδοσφαιριστές ΛΙΑΜΗ ΜΑΝΩΛΗ, ΓΙΑΤΣΙΑΤΣΟΣ ΣΥΜΟ που παραχωρήθηκαν στην ομάδα της Α.Ο ΜΕΓΙΣΤΗΣ – ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ και ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ με ελεύθερα. Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική συνέχεια γεμάτη επιτυχίες και τους ενημερώνουμε ότι η πόρτα του ΑΣΤΕΡΑ θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς.
Το Δ.Σ του ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΣΤΙΔΑΣ
0Shares

Comments (2)

It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this fantastic blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will talk about this site with my Facebook group. Chat soon!

We stumbled over here different web page and thought I might as well check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to looking at your web page again.

Leave a comment