Scroll Top

Το δρόμο που χάραξαν Ιατρίδης – Κωνσταντίνου ακολούθησε και ο Τάσος Σπανός

523235235235

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη,  ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Αφάντου και πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ κ. Αναστάσιος Σπανός με την οποία ενημερώνει ότι παραιτείται απ’όλες τις αρμοδιότητές του. Ο λόγος ότι δεν ορίσθηκε εκ νέου στην αντιδημαρχία Αφάντου .

Ήταν επόμενο να συμβεί αυτό μιας και είχε έλθει σε ανοικτή κόντρα με τον πρόεδρο της κοινότητας τον κ. Μπακίρη του οποίο ο αδελφός Παύλος είναι προσωπικός φίλος με τον δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη. Έτσι ακολουθεί τον δρόμο του Γιάννη Ιατρίδη και Δώρου Κωνσταντίνου. Αναλυτικά η επιστολή.

”Λόγοι προσωπικοί μου επιβάλλουν να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΔΕΡΜΑΕ και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου.

Παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο με την παράταξη που εκλέχθηκα, ως απλός δημοτικός σύμβουλος με πλήρη και απόλυτο σεβασμό στην εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες. Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Ρόδου, τους υπαλλήλους της Δ.Ε Αφάντου, της Δ.Ε Πεταλούδων και της ΔΕΡΜΑΕ για την αγάπη τους, την απόλυτη στήριξή τους και για την υποδειγματική συνεργασία που είχαμε”.

0Shares

Comments (2)

Leave a comment