Scroll Top

Θεοδωρικάκος στους ομογενείς της Αμερικής: Η πατρίδα σας έχει ανάγκη

1633436286-c9eb889ff5c9af86d69e4f8d58b0388d

ψήφος των αποδήμων κυριάρχησε στις συναντήσεις που είχε κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με εκπροσώπους της Ομογένειας.

Ο υπουργός τόνισε ότι οι Ελληνες του εξωτερικού είναι σημαντικοί και η πατρίδα τους έχει ανάγκη. Ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε ως κατάκτηση το νόμο για την ψήφο των αποδήμων, τον οποίο πρέπει να αγκαλιάσουν οι Ελληνες ομογενείς δίνοντας το δικό τους χρώμα με συμμετοχή τους στα πολιτικά τεκταινόμενα της χώρας, ψηφίζοντας στις επόμενες εθνικές εκλογές, όταν έρθει η ώρα να γίνουν.

«Χρειαζόμαστε όσο ποτέ τις σκέψεις, τις ιδέες και την συντονισμένη προσπάθεια του παγκόσμιου Ελληνισμού, διότι ζούμε σε μια εποχή που περιέχει πολύ μεγάλες προκλήσεις και απειλές για την Ελλάδα και αν θέλουμε να τις ξεπεράσουμε με πολύ αποτελεσματικό τρόπο και να διασφαλίσουμε μια βιώσιμη προοπτική για την πατρίδα μας, οι Ελληνες πρέπει να είμαστε απολύτως ενωμένοι και να ενώσουμε τις προσπάθειές μας σε ολόκληρη τη γη για το καλό της πατρίδας μας» σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας ομογενειακό δημόσιο ραδιόφωνο Cosmos FM.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ενα τέτοιο κάλεσμα θέλω να απευθύνω σ’ όλους τους Ελληνες, γνωρίζοντας ότι τα τελευταία δύο- τρία χρόνια η Ελλάδα προχωρά μπροστά με ένα σημαντικό μεταρρυθμιστικό έργο, που γίνεται σε μια σειρά από τομείς, παρά τη δοκιμασία της πανδημίας. Η Ελλάδα αλλάζει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να είναι μια ισχυρή χώρα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και σε μια ταραγμένη περιοχή, αποτελώντας πάντοτε πυλώνα ειρήνης, σταθερότητας και προόδου για τους πολίτες της αλλά και τους επισκέπτες της».

iefimerida.gr

0Shares

Comments (2)

Im not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later. Cheers

Excellent article! We will be linking to this great post on our site. Keep up the good writing.

Leave a comment