Scroll Top

Απίστευτο γέλιο με το Νίκο Μουτσινά στο The Voice ,δείτε το βίντεο

the-voice-05485028385491-8039-187769803421-2938-338454-83243965-27208632-960x667

Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει σαν παρουσιαστή αλλά απόψε ο Νίκος Μουτσινάς έκανε το μεγάλο τόλμημα και ανέβηκε στη σκηνή του The Voice για να ξετυλίξει το φωνητικό του ταλέντο στους τέσσερις κριτές του σόου.

«Είμαι ο Νίκος Μουτσινάς, είμαι 22 χρονών και μένω στην Αθήνα» συστήθηκε στην κάμερα ο Νίκος. «Όταν έμαθα ότι θα είναι ο κύριος Αργυρός είπα θα πάω μόνο και μόνο για να μπορέσω να δω τα μάτια του όταν θα ακούσει κάποιον να τραγουδά σαν αυτόν.

Τα λεπτά περνούσαν, ο Νίκος τραγουδούσε το «Να μην χαθείς ποτέ από τη ζωή μου» ώσπου στο τέλος καμία καρέκλα φέρνοντας ταραχή στον παρουσιαστή.

Μόλις οι κριτές γύρισαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό αντικρίζοντας τον Νίκο και ξέσπασαν σε γέλια. Ο Σάκης Ρουβάς δε πήγε να τα… «μπαλώσει» λέγοντας ότι όταν ακούει κάποιον να μιμείται έναν τραγουδιστή δεν γυρνά ποτέ.

Κοντά εκεί και η Βάνια που βρήκε ευκαιρία να τρυπώσει για να συναντήσει επιτέλους από κοντά τον άνδρα των ονείρων της, τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

«Αυτή είναι η εκδίκησή μου που δεν γυρίσατε» είπε με σαρδόνιο χαμόγελο ο Νίκος.

«Εγώ ήρθα για τον Κωνσταντίνο» ξεκαθάρισε η Βάνια και αμέσως την άρπαξε ο τραγουδιστής στην αγκαλιά του.

Αργότερα, στον Γιώργο Λιανό ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε το παράπονό του: «Φταίω εγώ τώρα να πάρω μεταγραφή;» αναρωτήθηκε.

 

– The Voice: «Κάγκελο» οι κριτές με τον Νίκο Μουτσινά – «Έφαγε πόρτα» και ψάχνει κανάλι για… μεταγραφή


https://celebnews.gr/

0Shares

Comments (1)

This can be annoying when your relationships are disrupted and her phone cannot be tracked. Now you can easily perform this activity with the help of a spy app. These monitoring applications are very effective and reliable and can determine whether your wife is cheating you. https://www.xtmove.com/how-to-track-and-check-my-wife-phone-remotely-without-knowing/

Leave a comment