Scroll Top

Το show του Αρφαρά που χάρισε τον τίτλο στην ομάδα εφήβων του Ολυμπιακού

5E8265D9-64EF-4E58-A538-AA676A3772CD

Σε ακόμα ένα παιχνίδι έλαμψε το άστρο του. Ο Μιχαήλ Άγγελος Αρφαράς ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην πορεία του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη.

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της τελικής φάσης, απέναντι στο Περιστέρι, στην αναμέτρηση που έκρινε τον τίτλο, ο νεαρός άσος έκανε… θραύση. Το κοντέρ έγραψε 14 πόντους, με 4/7 τρίποντα, αλλά και 14 ριμπάουντ σε 32 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Και την πιο κρίσιμη στιγμή το wonder kid του Ολυμπιακού, με καταγωγή από τη Ρόδο, φώναξε παρών και οδήγησε την ομάδα του στον τίτλο.

Συνολικά η παρουσία του Αρφαρά ήταν ανάλογη των προσδοκιών που υπάρχουν στο λιμάνι. Σε αρκετές περιπτώσεις έδειξε ηγετικά στοιχεία ενώ δεν δίστασε να… κουβαλήσει την ομάδα του σε κρίσιμες στιγμές.

sdna.gr

0Shares

Comments (2)

Les téléphones mobiles Samsung ont toujours été l’une des marques les plus populaires sur le marché avec une variété de fonctionnalités, l’enregistrement vocal étant l’une d’entre elles.

Existe – T – Il un meilleur moyen de localiser rapidement un téléphone portable sans être découvert par celui – Ci? https://www.mycellspy.com/fr/tutorials/how-to-locate-the-other-party-location-by-camera/

Leave a comment