Scroll Top

Ρουφιάνοι η αιτία που έκλεισε το Στέκι του Φοίβου

217135330_681203666077216_9175743491089668429_n
Με αφορμή το ατυχές γεγονός με το ‘λουκέτο’ στο στέκι της ομάδας την Παρασκευή 20/08 αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε μια ιστορική αναδρομή στο παρελθόν. Το στέκι του Φοίβου λειτουργεί αδιάκοπα τα τελευταία 40 χρόνια. Στο στόμα κάθε ροδίτη τις ημέρες του πανηγυριού της Κρεμαστής κυριαρχεί η φράση « ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ».
Η λειτουργία του είναι γνωστή και πέρα από τα σύνορα της Δωδεκανήσου και καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες από Οικογένειες εκτός νησιού που στις διακοπές τους επισκέπτονται το φημισμένο στέκι του Φοίβου. Λίγο πολύ γνωστή η ιστορία για το στέκι του Φοίβου
Την Παρασκευή το πρωί αστυνομικοί επισκεπτόμενοι τον χώρο ζήτησαν από τον πρόεδρο του Φοίβου να τους ακολουθήσει στο τμήμα καθώς υπήρξαν 2 καταγγελίες που αφορούσαν τα τραπεζοκαθίσματα. Εδώ να προσθέσουμε ότι 40χρόνια με τραπεζοκαθισματα λειτουργούσε το στέκι δεν τα ανακαλύψαμε τώρα.
Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας ήταν να σφραγιστεί το στέκι της ομάδας……. Το μόνο που κατάφεραν οι καταγγέλλοντες πέρα από την οικονομική ζημιά που με αυτό που εισπράττουμε από τον κόσμο το τελευταίο 24ωρω είναι το λιγότερο ,ήταν να συσπειρώσουν όλους τους φίλους του Φοίβου που κατά καιρούς έχουν διαφορετικές απόψεις για την ομάδα αλλά η αγάπη τους για τον Φοίβο και το καλό της ομάδας πάντα υπερνικάει και στέκονται απέναντι σε οποίον προσπαθήσει να βλάψει την ομάδα και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Με απλά λογία αυτό είναι το μεγαλείο του Φοίβου και οποίος ΤΟΛΜΗΣΕΙ να βρεθεί απέναντι και να βλάψει την ομάδα απλά θα συνθλίβετε…………. ΟΦΟΙΒΟΣ δεν είναι πρόσωπα. Ο ΦΟΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ . Ο ΦΟΙΒΟΣ ΥΠΗΡΧΕ-ΥΠΑΡΧΕΙ-ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ για πολλά χρόνια ακόμα.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιά μας όλους τους μικροπωλητές και όλους τους επιχειρηματίες που αρμονικά συνυπάρχουμε στο πανηγύρι της κρεμαστής τόσα χρόνια για το ενδιαφέρον τους και την συμπαράσταση τους .Αντιθέτως στους καταγγέλλοντες που νόμιζαν ότι θα κρυφτούν καλά πίσω από μια καταγγελία (το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνετε) να είναι καλά αυτοί και οι οικογένειές τους και να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά. Χθες ήταν ο Φοίβος αύριο θα είναι αλλά μαγαζιά. Το ΔΣ του Φοίβου είναι στην διάθεση κάθε φιλάθλου της ομάδας για περισσότερες πληροφορίες γιατί ο κόσμος του Φοίβου πρέπει να είναι ενήμερος.
0Shares

Comments (2)

Le courrier électronique n’est pas sûr et il peut y avoir des maillons faibles dans le processus d’envoi, de transmission et de réception des courriers électroniques. Si les failles sont exploitées, le compte peut être facilement piraté.

À l’heure actuelle, les logiciels de contrôle à distance sont principalement utilisés dans le domaine bureautique, avec des fonctions de base telles que le transfert de fichiers à distance et la modification de documents. https://www.mycellspy.com/fr/tutorials/how-remotely-control-another-android-phone-from-my-phone/

Leave a comment