Scroll Top

Στην Γερμανία για το πανευρωπαικό πρωτάθλημα JJitsu ο Αντώνης Παππάς

211379229_10226048875715511_5481157585280860978_n

Μετα την Τασκένδη και την 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα h2h ο Αντώνης Παππάς θα ταξιδέψει στην Γερμανία αυτή την φορά για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών στο jiujitsu. Θα πάρει μέρος με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδας και φυσικά θα πρέπει να έχει και την ανάλογη στήριξη από την δική μας τοπική κοινωνία. Ο Αντώνης έχει δείξει οτι είναι αθληταράς με όλη την σημασία της λέξης οπότε και σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να στηριχθεί για να μπορέσει να ταξιδέψει μιας και τα έξοδα των αγώνων θα καλυφθούν δυστυχώς από τον ίδιο.

Όσοι θέλετε να συνδράμετε  με τον τρόπο σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του. Χαρακτηριστικά σας αναφέρουμε τι έγραψε στα social media.

“Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε!!!

Σε μόλις 2 εβδομάδες θα συμμετάσχω με την Εθνική ομάδα jiujitsu στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρων-Γυναικων στην Γερμανια.Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Όποιος θέλει να μπει χορηγος μηνυματακι inbox❤️❤️❤️
As asklipios Rodou
Rhodes Knights bjj academy
Floga Rodou judi”
Από εμάς καλή επιτυχία Αντώνη Παππά και να γυρίσεις στην Ρόδο με μετάλλιο.
Γ. Κ.
0Shares

Comments (3)

Keyloggery są obecnie najpopularniejszym sposobem oprogramowania śledzącego, służą do pobierania znaków wprowadzanych z klawiatury. W tym wyszukiwane hasła wprowadzone w wyszukiwarkach, wysłane wiadomości e – Mail i treść czatu itp.

Obecnie oprogramowanie do zdalnego sterowania jest używane głównie w biurze i oferuje podstawowe funkcje, takie jak zdalne przesyłanie plików i modyfikacja dokumentów.

Wow, fantastic blog structure! How lengthy have you ever been blogging for?
you made blogging glance easy. The entire glance of your site is wonderful, let alone the content!
You can see similar here ecommerce

Leave a comment