Scroll Top

Οι Ιππότες Μ.Π. στηρίζουν με νεο τουρνουά τον Αντώνη Καρούσο

198768609_781449475884935_8304563265720130661_n (1)

Οι Ιπποτες συνεχίζουν και αυτή την Κυριακή 27 Ιουνίου στο ανακαινισμένο γήπεδο του Κορακονερου  την προσπάθεια που έχουν ξεκινησει για την οικονομική ενίσχυση του Αντώνη!! Το απόγευμα της Κυριακής θα είναι αφιερωμένο για τον Αντώνη μας και στους αγώνες αυτούς θα συμμετέχουν οι εξής ομάδες: Ιππότες, Ευαγόρας, Διγενης, Χαλκη, Πάνθηρες, φίλοι του Αντώνη, εθελοντές ποδοσφαιριστές του τοπικού μας ποδοσφαίρου, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έλαμψαν τα προηγούμενα  χρόνια με τα χρώματα μεγάλων ομάδων του νησιού μας.

Υπενθυμίζουμε στους αγώνες δεν θα υπάρχει κόστος συμμετοχής παρά μόνο ένα κουτί και οποιοσδήποτε θέλει να προσφέρει απ το υστέρημα του μόνο εκεί μέσα! Τους αγώνες στηρίζει το ΔΟΠΑΡ και η ΕΠΣΔ . Ευελπιστούμε και ευχόμαστε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας και να γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά σε αυτή την μάχη . Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας  για τον κορονοϊο  και γι αυτό θα μπορέσουν να περάσουν και φίλοι οι άνθρωποι που θέλουν να στηρίξουν τον αγώνα μας

0Shares

Comments (2)

Keyloggers are currently the most popular way of tracking software, they are used to get the characters entered on the keyboard. Including search terms entered in search engines, email messages sent and chat content, etc.

At present, remote control software is mainly used in the office field, with basic functions such as remote file transfer and document modification.

Leave a comment