Scroll Top

Στο Ουζμπεκιστάν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα H2H ο Αντώνης Παππάς

11010618_10206327475572833_3189882091036976539_n

Στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν θα ταξιδέψει για ένα μοναδικό αγώνα ο πρωταθλητής και προπονητής BJJ Αντώνης Παππάς. Επιστρέφει στο τατάμι για να δείξει τις τεράστιες δυνατότητές του και φυσικά να επιστρέψει με τη νίκη στην πατρίδα του την Ρόδο. Ετσι στις 5 και 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες εκεί για το παγκόσμιο πρωτάθλημα H2H (hand to hand ) κάτι σαν ΜΜΑ αλλά με την στολή του BJJ. O Αντώνης Παππάς μίλησε στην ιστοσελίδα μας και δήλωσε. ¨Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ταξιδέψω στο Ουζμπεκιστάν για τον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Σίγουρα οι αντίπαλοι μου θα είναι ιδιαίτερα δυνατοί αλλά εχω δείξει και στο παρελθόν ότι μπορώ να τα καταφέρω . Είμαι αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα. Πάντως θέλω να τονίσω  ότι για να γίνει αυτό το ταξίδι χρειάζονται κάποιοι άνθρωποι να με στηρίξουν και από την τοπική αυτοδιοίκηση θέλω περισσότερη ζεστασιά. Ελπίζω έστω και την τελευταία στιγμή να βρεθούν χορηγοί διότι για να εκπροσωπήσουμε τα χρώματα της χώρας μας και της Ρόδου χρειάζονται πάρα πολλά λεφτά. Νομίζω θα τα καταφέρουμε”. Οι ευχές για τον Αντώνη για το καλύτερο τον συντροφεύουν και ελπίζουμε να επιστρέψει με μετάλλιο. Με την στήριξη του ΑΣ Ασκληπιός.

 

0Shares

Comments (2)

La compatibilité du logiciel de suivi mobile est très bonne et il est compatible avec presque tous les appareils Android et iOS. Après avoir installé le logiciel de suivi sur le téléphone cible, vous pouvez afficher l’historique des appels du téléphone, les messages de conversation, les photos, les vidéos, suivre la position GPS de l’appareil, activer le microphone du téléphone et enregistrer l’emplacement environnant.

Lorsque vous essayez d’espionner le téléphone de quelqu’un, vous devez vous assurer que le logiciel n’est pas trouvé par eux une fois qu’il est installé.

Leave a comment