Πολίτες “συνέλαβαν” Ρομά στις Καλυθιές να αφαιρούν χαλκό και σίδερα

Πολίτες “συνέλαβαν” Ρομά στις Καλυθιές να αφαιρούν χαλκό και σίδερα

Ανάστατοι οι πολίτες σε Καλυθιές και Φαληράκι καθώς οι κλοπές είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Αποδεδειγμένα Συμμορίες ΡΟΜΑ, ακόμη και μέρα μεσημέρι δεν διστάζουν να επιχειρούν με απίστευτο θράσος, να αφαιρέσουν υλικά, κυρίως χαλκό και σίδερα, αλλά και να κλέψουν από όπου τους δοθεί η ευκαιρία. Καθώς το θέμα έφτασε στο απροχώρητο οι πολίτες αποφάσισαν να οργανώσουν ομάδες περιφρούρησης της περιοχής, συνδράμοντας το σημαντικό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία άμεσα παρεμβαίνει, κάθε φορά που θα της ζητηθεί.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και μέσω των social media, όπου πάνω από 2000 κάτοικοι των Καλυθιών & του Φαληρακίου είναι ενεργοί, οι πληροφορίες μεταφέρονται άμεσα, ώστε όσο το δυνατόν κανείς να μην βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να υποστεί κλοπή αλλά και να κινδυνέψει. Από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής υπάρχει άφθονο υλικό που αποδεικνύει τις παράνομες κινήσεις στην περιοχή.

Το Σάββατο 10 Απριλίου σε μία από τις καθημερινές πλέον περιπολίες στο Φαληράκι, εντοπίσθηκε ομάδα ΡΟΜΑ που είχε προβεί σε κλοπή σε Ξενοδοχείο της περιοχής και κατόπιν ενημέρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας που άμεσα έφτασε στο σημείο, συνελήφθησαν, με το όχημα τους πάνω στην πλάστιγγα ζυγίσματος σε μάντρα της περιοχής! Μεταφέρθηκαν στο Α.Σ. Αρχαγγέλου όπου τους ασκήθηκε μήνυση. Οι πολίτες δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν εντατικά να περιφρουρούν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους σε Καλυθιές & Φαληράκι βοηθώντας στο να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη οι κλέφτες αλλά και οι κλεπταποδόχοι…

Sharing is caring!

0Shares
johnkoumentos67

johnkoumentos67

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *