Scroll Top

Αποκλειστικό . Βίντεο… Η βίλλα στην Ρόδο που γυρίζεται το Bachelor Σουηδίας . Εκπληκτικά μοναδική

IMG-052e8b855e3e035bd612ab9b19b14705-V

Στην Ρόδο βρίσκονται ήδη και διαμένουν στα Μπαγκαλλοόυς του Rodos Palace τα μέλη της παραγωγής του σουηδικού Bachelor.Βρίσκονται σε καραντίνα ολίγων ημερών και μέσα στην εβδομάδα θα μεταφερθούν οι παίκτες στην εκπληκτική βίλλα που θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του πασίγνωστου ριάλιτυ.
Είναι μια εντυπωσιακή παραγωγή από την Warner η οποία με αυτόν τον τρόπο πέρα από το χώρο φιλοξενίας θα γυριστούν και σε άλλα σημεία πάνω στο νησί πλάνα για την εκπομπή όπου και θα γίνει μια τεράστια διαφήμιση για την Ρόδο μας. Την ηλεκτρολογική κάλυψη της βίλλας με καινοτομία έξυπνων κτηρίων έχει ήδη κάνει η γνωστή εταιρία βραβευμένη παγκοσμίως Smart Building Solutions Prousaloglou LTD.

https://youtu.be/5tDcCTjmZAo

0Shares

Comments (1)

¿Qué debo hacer si tengo dudas sobre mi pareja, como monitorear el teléfono móvil de la pareja? Con la popularidad de los teléfonos inteligentes, ahora existen formas más convenientes. A través del software de monitoreo de teléfonos móviles, puede tomar fotografías, monitorear, grabar, tomar capturas de pantalla en tiempo real, voz en tiempo real y ver pantallas de teléfonos móviles de forma remota. https://www.xtmove.com/es/how-to-monitor-my-partner-cell-phone-without-target-phone/

Leave a comment