Scroll Top

Ήττα ντροπή για τον Διαγόρα. Έχασε με 0-4 από τον Λεβαδειακό.

IMG_20210327_150013

Ντροπιαστική ήττα για την ομάδα του Διαγόρα. Έχασε από τον Λεβαδειακό στο δημοτικό στάδιο με σκορ 0-4 όπου για τον γηραιό ήταν η τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα στην Σουπερ Λιγκα 2 . Οι κυανέρυθροι στο παιχνίδι έδειξαν να μην μπορούν να ακολουθήσουν τους φιλοξενούμενους ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου παρέδωσαν ψυχή και σώμα. Δέχτηκαν τέσσερα γκολ , έδειξαν τεράστιες αμυντικές αδυναμίες , δεν είχαν δυνάμεις φυσικής κατάστασης και η κατάσταση τελικά οδήγησε τον Διαγόρα σε ντροπιαστική ήττα. Ο γηραιός μόνο στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να φτάσει στην εστία των αντιπάλων αλλά συνήθως με ανορθόδοξο τρόπο. Μοιραία η επανάληψη βρήκε τον Λεβαδειακό να είναι το αφεντικό της αναμέτρησης και δίκαια να φτάνει στο πολυπόθητο τρίποντο.

Στο 74΄ο Πολέτο τροφοδότησε τον Κωστή που μόλις είχε περάσει αλλαγή ο οποίος πραγματοποίησε με σουτ από το  ύψος του πέναλτι το 0-1. Πάλι ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά από πλάγια δεξιά πέτυχε το 0-2 στο 84΄ είχε πρoηγηθεί χέρι υπερ του Διαγόρα στην περιοχή των φιλοξενουμένων αλλά ο Γκάμαρης έκανε τα στραβά μάτια και άφησε την φάση να εξελιχθεί με ότι συνέβη  στην συνέχεια. Στο 90 ο Πολέτο έγραψε το 0-3 και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Θεοχάρης στο 94′.

Καζάνι που βράζει ο Διαγόρας.

Η τέταρτη συνεχόμενη ήττα έφερε πολλά παράπονα από τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι αναζητούν την αιτία της κατρακύλας των τελευταίων αγωνιστικών. Ο Διαγόρας που είχε κάνει ένα σερί πέντε αήττητων αγώνων , με την έναρξη του δευτέρου γύρου δείχνει μεταμορφωμένος προς το χειρότερο έχοντας πραγματοποιήσει τέσσερις ήττες και χάνοντας την μοναδική ευκαιρία για κάτι καλύτερο στον βαθμολογικό πίνακα. Ειδικά  οι ήττες από ομάδες όπως η Δόξα Δράμας και ο Απόλλωνας Λάρισας δεν χωνεύονται με τίποτα .

Σίγουρα η διοίκηση θα πρέπει να δει πως θα αντιστρέψει το κλίμα στα αποδυτήρια και να βρεθεί η άμεση λύση μιας και έρχονται στην συνέχεια ακόμα δυσκολότερα ματς. Ακολουθεί  η έξοδος στα Χανιά και εν συνεχεία εντός έδρας αγώνας με τον Εργοτέλη. Δυο παιχνίδια που ο Διαγόρας παίζει το μέλλον της χρονιάς ή αν θέλετε καλύτερα την είσοδο του στα play offs. Πιθανότατα να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε πολλά επίπεδα τις επόμενες ημέρες ίσως και ώρες.

0Shares

Comments (2)

O que devo fazer se tiver dúvidas sobre meu parceiro, como monitorar o telefone celular do parceiro? Com a popularidade dos telefones inteligentes, agora existem maneiras mais convenientes. Por meio do software de monitoramento do telefone móvel, você pode tirar fotos remotamente, monitorar, gravar, fazer capturas de tela em tempo real, voz em tempo real e visualizar telas do telefone móvel. https://www.xtmove.com/pt/how-to-monitor-my-partner-cell-phone-without-target-phone/

Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for?
you made blogging glance easy. The full glance of your website is wonderful, let alone the content!
You can see similar here dobry sklep

Leave a comment