Scroll Top

Επιτέλους ποδόσφαιρο στην Super League 2 16 – 17 Ιανουαρίου

leoutsakos

Επανεκκίνηση της Super League 2 για το επόμενο Σαββατοκύριακο προκύπτει μετά από την τηλεδιάσκεψη που έγινε με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Η SL2 επιστρέφει στη δράση 16-17 Ιανουαρίου σύμφωνα με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο που αποκάλυψε τις θετικές εξελίξεις μιλώντας στην ΕΡΤ-3.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας ανέφερε πως «είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την πληροφορία πως η πολιτεία έδωσε το Ok για να ξεκινήσουμε. Μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία και την αγωνιστική απραξία, οι ομάδες να είναι πλέον έτοιμες για την επιστροφή».

Παράλληλα, ευχαρίστησε την κυβέρνηση για την απόφαση που φέρεται να πήρε αλλά και τους κκ Γεραπετρίτη, Χαρδαλιά που συνετέλεσαν ώστε η SL2 να πάρει την τελική έγκριση.

Αυτό που απομένει πλέον είναι το τυπικό σκέλος με τις ανακοινώσεις που θα σημάνουν και την επιστροφή της Super League 2 στη δράση. Θυμίζουμε πως σειρά θα πάρει και η Football League καθώς η διοργανώτρια δεν σταματά τις κινήσεις της.

Ωστόσο εκεί που φαίνεται ότι δυσκολεύουν τα πράγματα για να ξεκινήσει είναι η football league για την οποία δεν έγινε κάποια συζήτηση.

0Shares

Leave a comment