Scroll Top

Στο Καστελόριζο η Κακιά Σκάλα του ΑΣ Ρόδος μοίρασε δώρα στα παιδιά των ακριτών

134137064_10158862010352248_303661995845111330_o

Στο Καστελόριζο βρέθηκε χθες αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. Ρόδος και της ”Κακιάς Σκάλας” στο πλαίσιο των εορτών, δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπό τους στα παιδιά του ακριτικού μας νησιού.  Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 , συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο Στράτο Αμύγδαλο, μοίρασαν δώρα και αθλητικό υλικό. Επίσης, αντάλλαξαν ευχές με τα παιδιά για Καλή Χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο.

Μια εξαιρετική κίνηση ανθρωπιάς από τους φιλάθλους της Ρόδου με αυτό τον τρόπο δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπο τόσο των οπαδών όσο και της ομάδας σε αυτή την ειδικών συνθηκών εποχή που ζούμε .

Η επίσημη ανακοίνωση της Κακιάς Σκάλας

Πραγματοποιήθηκε εχθές (29/12) η παράδοση των βιβλίων, των παιχνιδιών και του ρουχισμού της ομάδας για τα παιδιά του Καστελλόριζου, έπειτα από πρωτοβουλία της Κακιάς Σκάλας και τη συμμετοχή της ΠΑΕ, των οπαδών, των φιλάθλων και άλλων κατοίκων του νησιού μας.
Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου βρέθηκε στο ακριτικό νησί των Δωδεκανήσων μας και προσέφερε τα δώρα στα παιδιά. Η συνάντηση έγινε στο δημαρχείο του νησιού, παρουσία αντιδημάρχου, εκπαιδευτικών, αλλά και μαθητών. Όπως αναμενόταν, το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από θερμό. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν ευχές και οι άνθρωποι του Καστελόριζου υποδέχθηκαν με χαρά και συγκίνηση την κίνηση αυτή. Μάλιστα, υποσχέθηκαν πως όταν η Ρόδος επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, θα βρεθούν στην Κακιά Σκάλα και θα στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια της μεγάλης ομάδας της Δωδεκανήσου για την επιστροφή της στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η Κακιά Σκάλα και η Ρόδος έστειλαν το μήνυμα ότι ακόμα και στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, παραμένουμε ενωμένοι και ξεπερνάμε τις όποιες δυσκολίες προκύπτουν.
Υ.Γ. 1: Ευχαριστούμε πολύ για την απίστευτη φιλοξενία τον αντίδήμαρχο Μεγίστης, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, τον Νίκο Ασβέστη και τους κατοίκους του υπέροχου αυτού νησιού.
Υ.Γ. 2: Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιζέτ Σιέχ για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της επιχείρησης σου, ώστε να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε εκεί τα δώρα.
Μόνο Ρόδος ? Μόνο Κακιά Σκάλα
0Shares

Comments (1)

Wow, incredible blog format! How lengthy have you been blogging for?

you made running a blog glance easy. The whole glance of your site is magnificent,
as well as the content material! You can see similar here e-commerce

Leave a comment