Scroll Top

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Σύνδεσμο φιλάθλων Ρόδου “Κακιά Σκάλα”

IMG_20180513_155815_109

Ο Σ. Φ. Ρόδου “Κακιά Σκάλα”, θέλοντας να δώσει χαρά σε όλα τα παιδιά του ακριτικού Καστελόριζου, αναμένεται να προχωρήσει σε μια υπέροχη πρωτοβουλία, αναδεικνύοντας ξανά το κοινωνικό του πρόσωπο. Σ’ αυτή την κρίσιμη εποχή για την κοινωνία μας, ο Σύνδεσμος αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σπουδαία κίνηση, μαζεύοντας παιχνίδια και βιβλία για τα παιδιά του Καστελόριζου, τα οποία η διοίκηση της ομάδας θα προμηθεύσει και με μπλούζες και αθλητικό υλικό της ομάδας. Αξίζει να αναφερθεί ότι το υλικό αυτό αναμένεται να παραδοθεί στο ακριτικό νησί μας από αντιπροσωπεία της Κακιάς Σκάλας, της διοίκησης, αλλά και των παιχτών.

 

Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά της Κακιάς Σκάλας αποφάσισαν να συλλέξουν παιχνίδια για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού, και βιβλία για τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου. Όσοι, λοιπόν, έχουν κάποιο παιχνίδι ή βιβλίο σε καλή κατάσταση και επιθυμούν να συνεισφέρουν σ’ αυτή την ενέργεια, θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Συνδέσμου, καλώντας στο τηλέφωνο 6907042843. Σημειώνεται ότι το υλικό θα μαζεύεται μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12), οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε να μαζευτούν αρκετά δώρα για τους μικρούς κατοίκους του Καστελόριζου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στη Ρόδο και την Κακιά Σκάλα για την πρωτοβουλία αυτή, που έρχεται να δώσει αχτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας σε μια πολύ περίεργη εποχή από οικονομικής, υγειονομικής, κοινωνικής, αλλά και εθνικής άποψης. Ας βάλουμε το λιθαράκι μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η σκέψη των οπαδών της ομάδας. Αξίζει τον κόπο!

0Shares

Leave a comment