Γιάννης Παππάς. Στα ξενοδοχεία Covid της Ρόδου να παραμένουν οι ασθενείς που χρήζουν καραντίνας από τα νησιά.

Γιάννης Παππάς. Στα ξενοδοχεία Covid της Ρόδου να παραμένουν οι ασθενείς που χρήζουν καραντίνας από τα νησιά.

Την απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά  στην εξαιρετική πρόταση του Βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά για να μένουν οι ασθενείς με τον κορωνοιό που χρήζουν καραντίνας αντί στα νησιά τους αλλά στα ξενοδοχεία Covid που ήταν τους καλοκαιρινούς μήνες αναμένει ο βουλευτής Δωδεκανήσου. Ο Γιάννης Παππάς  σε ανάρτησή του στα social media έγραψε.

” Σε επικοινωνία ήρθα σήμερα με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κύριο Νίκο Χαρδαλιά, για να διευθετηθεί το ζήτημα των Δωδεκανησίων ασθενούντων από κορονοϊό που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Ρόδου.
Πιο συγκεκριμένα, όσοι Δωδεκανήσιοι καταφθάνουν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, για να νοσηλευτούν στη μονάδα COVID-19, μετά το πέρας της νοσηλείας τους πρέπει να παραμείνουν στην προβλεπόμενη περίοδο καραντίνας, κάτι που καθίσταται αδύνατο, αφού απαγορεύεται να μεταφερθούν στα νησιά τους μέχρι να λήξει η καραντίνα τους.
Για την επίλυση αυτού του ζητήματος, πρότεινα στον κύριο Χαρδαλιά, τα ξενοδοχεία που φιλοξενούσαν τους τουρίστες που νοσούσαν από COVID-19, να διαθέτουν κλίνες και για τους Δωδεκανήσιους που πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα μετά την νοσηλεία τους, αλλά δεν μπορούν να μεταφερθούν στα νησιά τους.”
0Shares

admin

Related articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *