Scroll Top

Νέο «όχι» των λοιμωξιολόγων για διεξαγωγή άλλων πρωταθλημάτων

DSC_0210

Η αρμόδια υγειονομική επιτροπή εμμένει στην απόφαση της να επιτρέψει μόνο τα παιχνίδια της Superleague 1

ΗSuperleague 1 είναι η μόνη ποδοσφαιρική διοργάνωση που έχει την άδεια της Κυβέρνησης για να συνεχίσει τις δραστηριότητες της τον Νοέμβριο, εν μέσω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων. Οι υπόλοιπες κατηγορίες υποχρεούνται να αναστείλουν τη διεξαγωγή τους, σύμφωνα με την κρατική επιταγή.

Ασφαλώς, η συγκεκριμένη εξέλιξη έτυχε σφοδρών αντιδράσεων από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Η Superleague 2, η Football League, η Γ’ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα δεν επιθυμούν τη διακοπή τους και εντείνουν την πίεση για να πετύχουν την ανατροπή της απόφασης της Κυβέρνησης.

Ωστόσο, σε πρώτη φάση η επιτροπή των λοιμωξιολόγων δεν συναινεί στο αίτημα για να επιτρέψει τη διεξαγωγή και άλλων διοργανώσεων, πλην της Superleague 1. Αντίθετα, η εισήγηση της προς την Κυβέρνηση είναι αρνητική, ακόμα και αν οι ομάδες των μικρότερων κατηγοριών εντάξουν τα τεστ για τον Covid σε εβδομαδιαία βάση.

Το ιδιότυπο lockdown του Νοεμβρίου πιέζει τις ομάδες, αφού όχι δεν μπορούν να δώσουν επίσημα παιχνίδια, αλλά ούτε καν να προπονηθούν. Για αυτό αντιδρούν και ζητούν από την Πολιτεία να τροποποιήσει τις αποφάσεις της, ώστε τουλάχιστον οι παίκτες να μην μείνουν αδρανείς αυτό τον μήνα…

0Shares

Leave a comment