Ακόμα μια διάκριση για τον Παντελή Προυσάλογλου. Στην καλύτερη πεντάδα για έξυπνα κτήρια και έξυπνες κατασκευές.

Ακόμα μια διάκριση για τον Παντελή Προυσάλογλου. Στην καλύτερη πεντάδα για έξυπνα κτήρια και έξυπνες κατασκευές.

Αυτό και αν ήταν επιτυχία . Για μια ακόμη φορά ο Παντελής Προυσάλογλου εντυπωσίασε στον παγκόσμιο διαγωνισμό έξυπνων κατασκευών και κτηρίων που πραγματοποιήθηκε στην  Φρανκφούρτη της Γερμανίας στις 29 Σεπτεμβρίου 2020. Μεταξύ  πλέον των κορυφαίων μιας και κατέληξε στην πρώτη πεντάδα με το έργο Sea Garden , Trade in sea food στην κατηγορία της KNX International , ανέβασε την Ελλάδα μας και φυσικά την πόλη μας , την Ρόδο,  ακόμα ψηλότερα στο παγκόσμιο στερέωμα. Η ικανότητα του να δημιουργεί τρόπους που κάνουν την ζωή ποιο εύκολη στον επαγγελματία  ή ιδιώτη τον κατατάσσει ανάμεσα σε εκείνους τους δημιουργούς protject που δίνουν την διαφορετικότητα της ανάπτυξης  .

Είναι καιρός αυτό το ταλέντο που διαθέτει, που φυσικά προέρχεται μέσα από την γνώση η οποία του δίνει δύναμη, να μην περάσει στα ψηλά γράμματα αλλά να πάρει την έκταση που χρειάζεται αλλά και την απαραίτητη δημοσιότητα.

Δεν είναι σύνηθες σε παγκόσμιο διαγωνισμό ένας Έλληνας να βρίσκεται στους πέντε καλύτερους του πλανήτη και εμείς εδώ να μην τον ανταμείβουμε με έστω μια τυπική διάκριση. Ήδη θα έπρεπε στον Δήμο Ρόδου να είχαν ενημερωθεί ακόμα και στην Περιφέρεια και να είχαν προχωρήσει σε μια ανακοίνωση ηθικής στήριξης στην προσπάθεια που έκανε η οποία σκέφθηκε με επιτυχία.  Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά.

Ίσως είναι λίγο νωρίς ακόμα γιατί υπήρχαν άλλες προτεραιότητες στον δήμο όπως  οι ανακοινώσεις των αντιδημάρχων. Ωστόσο τώρα που όλα αυτά ολοκληρώθηκαν νομίζουμε ότι θα πρέπει να κοιτάξουν τα ποιο σοβαρά πράγματα

 

0Shares

admin

Related articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *