Α. Καμπουράκης ” με το Υπουργείο Πολιτισμού θα καταλήξουμε στην Προγραμματική Σύμβαση που ονειρευόμαστε για τη Μεσαιωνική Πόλη”

Α. Καμπουράκης ”  με το Υπουργείο Πολιτισμού θα καταλήξουμε στην Προγραμματική Σύμβαση που ονειρευόμαστε για τη Μεσαιωνική Πόλη”

Ανακοίνωση από το γραφείο του Αντώνη Καμπουράκη σχετικά με την συνάντηση που είχε με την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη.

Στη συνάντησή μας με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, είχαμε τη χαρά να της παραδώσουμε το ολοκληρωμένο σχέδιό μας για την Προγραμματική Σύμβαση της Μεσαιωνικής Πόλης. Έχουμε την πολιτική βούληση και θα αξιοποιήσουμε την ευκαιρία να αντλήσουμε πόρους για την υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης.

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού θα καταλήξουμε στην Προγραμματική Σύμβαση που ονειρευόμαστε για τη Μεσαιωνική Πόλη. Παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, συζητήσαμε με την κ. Μενδώνη, για τα έργα και τις παρεμβάσεις που θα αναδείξουν τον πολιτιστικό πλούτο της Ρόδου. Επενδύουμε στον πολιτισμό και στις ρίζες μας, που αποτελούν το μέλλον μας.

0Shares

admin

Related articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *