Ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Άγγελος Φραγκάκης απηύθυνε χαιρετισμό στα παιδιά του Καστελόριζου στηρίζοντας τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία του συλλόγου μας!
“Η παρουσία των παιδιών από το Καστελόριζο στην Ακαδημία της Χάλκης είναι κάτι περισσότερο από μια αθλητική συνάντηση είναι ένα ζωντανό μήνυμα ενότητας, ελπίδας και νησιωτικής ψυχής.
Το Καστελόριζο, σύμβολο αντοχής και ακριτικής αξιοπρέπειας, μας θυμίζει κάθε φορά τι σημαίνει να αγαπάς τον τόπο σου, να μένεις ριζωμένος στις αξίες σου και να προχωράς με χαμόγελο, παρά τις δυσκολίες.
Ως νησιωτικές κοινωνίες, η Χάλκη και το Καστελόριζο μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα για τα παιδιά μας — να έχουν ίσες ευκαιρίες, πρόσβαση στον αθλητισμό, και την αίσθηση πως κανένα νησί δεν είναι “μόνο”.
Με υπερηφάνεια και συγκίνηση υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να ενώνουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας για το μέλλον των νησιών μας.”

