Scroll Top

Τα τελευταία νέα του Ορφέα Ρόδου

58030_136967759691145_4655251_n

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας εύχεται στο μέλος και παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Πολυδεύκη Γεωργαλλή και την σύζυγο του Ειρήνη να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Το αγοράκι που έφεραν στον κόσμο να έχει υγεία, τύχη και να το καμαρώσουν όπως επιθυμούν. Ευχή όλων μας να συνεχίσει την αθλητική παράδοση της οικογένειας Γεωργαλλή»

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα γίνει την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 18:00 στα γραφεία του συλλόγου (Πάρκο Αγίου Ιωάννη). Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές να παραβρεθούν στην πρώτη συγκέντρωση, καθώς θα τους μοιραστεί το νέο αθλητικό υλικό, ενώ θα τους δοθούν και οι απαραίτητες οδηγίες ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Στην πρώτη συγκέντρωση, αλλά και από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, ο Α.Ο. Ορφέας έχει μεριμνήσει να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή της εξάπλωσης του Covid-19».

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Βασίλη Λουκίσσα για την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογό μας. Ο Βασίλης αποτέλεσε παράδειγμα με το ήθος, την συμπεριφορά και την αγωνιστικότητά του, τιμώντας την φανέλα της ομάδα μας. Φίλε Βασίλη καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική σου πορεία και κάθε ευτυχία στην προσωπική σου ζωή. Εις το επανιδείν».

0Shares

Comments (1)

Wow, marvelous blog format! How lengthy have you been blogging
for? you made blogging glance easy. The overall glance of your
website is wonderful, as smartly as the content! You can see
similar here dobry sklep

Leave a comment