Scroll Top

Ανοίγει τα φτερά του μπασκετικά ο Μιχάλης Χατζηγεωργίου στο Κολέγιο Ανατόλια

29432890_1946417092096446_7106759582986272768_o

Στο τέλος Αυγούστου και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, ο μπασκετμπολίστας Μιχάλης Χατζηγεωργίου αναχωρεί για εγκατάσταση στην συμπρωτεύουσα. Η χαρά μας είναι μεγάλη, αφού ένα δικό μας παιδί πήρε μετεγγραφή σε άλλη ομάδα και θα το παρακολουθούμε πλέον σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Ο νεαρός ξεκίνησε το μπάσκετ από 8 ετών, στον Κολοσσό Ρόδου, και για δέκα χρόνια ανήκε στην «θαλασσί» ομάδα. Πέρασε από όλα τα τμήματα υποδομών του Κολοσσού(σούπερ μίνι μέχρι και εφηβικό), πραγματοποιώντας πολύ σπουδαίες εμφανίσεις με την ομάδα του.

Την χρονιά 2018-19, όντας έφηβος, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Καλλιθέας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και παράλληλα έκανε τις σπουδές του.

Την επόμενη περίοδο συνέχισε στην «Γαλάζια Ακαδημία» ενώ συνέχιζε τις σπουδές του τις οποίες και ολοκλήρωσε. Ο Μιχάλης που έχει ύψος 1.85, αγωνίζεται στον άσσο αλλά εξ ίσου πολύ καλά τα πηγαίνει και στην θέση 2. Αγαπάει πολύ το μπάσκετ, είναι πειθαρχημένος παίκτης, γυμνασμένος, και παρά το γεγονός ότι στην οικογένεια του κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το άθλημα, εκείνος το αγάπησε στην πρώτη του επαφή με την πορτοκαλί μπάλα.

Την μεγάλη ευκαιρία με πολλά παιχνίδια, θα την πάρει στην νέα του ομάδα το Κολλέγιο «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» που εδρεύει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, αφού θα είναι και απαλλαγμένος από το βάρος των σπουδών με το ανάλογο διάβασμα. Ο νεαρός «πλέι μέηκερ» θα αγωνιστεί με το Ανατόλια στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, όπου θα έχει προπονητή τον Άκη Τασούδη, ο οποίος έχει ενημερωθεί σε όλα για τον Ρόδιο παίκτη του, αφού εκτός από τον αγωνιστικό τομέα υπάρχει έλεγχος και για τον χαρακτήρα. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον Μιχάλη Χατζηγεωργίου και να τον καμαρώσουμε σύντομα σε υψηλότερες κατηγορίες.

 

0Shares

Leave a comment