Scroll Top

Στις καθυστερήσεις η απόφαση για την αναδιάρθρωση. 19 Αυγούστου και ο Θεός βοηθός

2004348

Η υπόθεση της αναδιάρθρωσης εξελίσσεται σε θρίλερ ή για την ακρίβεια σε δράμα. Μολονότι στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ήταν το κυριάρχο θέμα η ΕΠΟ δεν πήρε καμία απόφαση επ’ αυτού καθώς αναβλήθηκε για ακόμα μια φορά η διαδικασία που θα καθορίσει το μέλλον του ελληνικού ποδόσφαιρου για την SL2 και την FL.

Η Ομοσπονδία αναμένεται να συνεδριάσει για να ξεκαθαρίσει η αναδιάρθρωση στις 19 Αυγούστου και επί της ουσίας ανέβαλε την συζήτηση για την απόφαση της Super League 2.

Το μόνο που κλείδωσε σήμερα είναι πως το μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνει κανονικά 22 και 29 Αυγούστου με τις έδρες να προκύπτουν μετά από κλήρωση, ενώ απορρίφθηκε πρόταση για 15 ομάδες στην Super League, κάτι που σημαίνει πως η μεγάλη κατηγορία θα παραμείνει με 14 ΠΑΕ και τη νέα σεζόν.

Άντε τώρα να κάνεις προγραμματισμό στην οποιανδήποτε ομάδα. Η απόφαση που δεν πάρθηκε ποτέ από τους παράγοντες που δεν έχουν ικανότητες να ζυγίσουν μια οκά φακές  αναβάλει όλα τα σχέδια των μεταγραφικών κινήσεων των ομάδων. Που θα παίξουν κανείς δεν ξέρει . Προφανώς θα πάνε πρώτα διακοπές και μαυρισμένοι όπως θα είναι από τα μπάνια του λαού έχοντας τους χτυπήσει η θερινή ραστώνη θα επιστρέψουν ποιο σοφοί για να πάρουν τις …λάθος αποφάσεις. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μαραζώνοι και αυτοί μάλλον περί άλλον τυρβάζουν. Αυτές οι αποφάσεις δεν θέλουν  καθυστερήσεις. Δηλαδή τι θα αλλάξει αν σήμερα ανακοίνωναν την όποια απόφαση και βοηθούσαν όλους να προγραμματίσουν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. Αλλά είπαμε. Άλλοι εκτός της Ε.Ε. αποφασίζουν και άλλοι υλοποιούν.

0Shares

Comments (1)

Wow, amazing blog format! How long have you ever been blogging for?
you make running a blog glance easy. The entire look of your website
is wonderful, as well as the content! You can see similar
here sklep online

Leave a comment