Τα αθλητικά μονοπάτια στην Κάσο

Τα αθλητικά μονοπάτια στην Κάσο

Τα Αθλητικά Μονοπάτια επιστρέφουν για άλλο ένα καλοκαίρι στην Κάσο με την συμμετοχή 83 παιδιών του νησιού μας . Αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου ξεκινάει το πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων το οποίο θα διεξαχθεί για τρεις εβδομάδες, από την 1η έως τις 21 Ιουλίου. Το καλοκαιρινό camp είναι δωρεάν και περιλαμβάνει εκμάθηση κολύμβησης, ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, μουσικοκινητικά & κιναισθητικά παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων που αφορούν στη διατροφή.

Για την καλύτερη οργάνωση του προγράμματος παρακαλούνται οι κηδεμόνες των παιδιών που θα συμμετάσχουν στα αθλητικά μονοπάτια να παρευρεθούν σήμερα Τρίτη 20:00 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και Λ.Τ Κασου προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο διεξαγωγής του προγράμματος .

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από το καλοκαίρι του 2015 με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με το Δήμο Ηρωικής Νήσου Κάσου , υπό την επιστημονική επίβλεψη του Τμήματος Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence της Α’Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και υλοποιείται από την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος».

Sharing is caring!

0Shares
johnkoumentos67

johnkoumentos67

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *