Scroll Top

Τα αθλητικά μονοπάτια στην Κάσο

106357532_297496851632381_4743907806484983666_o

Τα Αθλητικά Μονοπάτια επιστρέφουν για άλλο ένα καλοκαίρι στην Κάσο με την συμμετοχή 83 παιδιών του νησιού μας . Αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου ξεκινάει το πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων το οποίο θα διεξαχθεί για τρεις εβδομάδες, από την 1η έως τις 21 Ιουλίου. Το καλοκαιρινό camp είναι δωρεάν και περιλαμβάνει εκμάθηση κολύμβησης, ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, μουσικοκινητικά & κιναισθητικά παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων που αφορούν στη διατροφή.

Για την καλύτερη οργάνωση του προγράμματος παρακαλούνται οι κηδεμόνες των παιδιών που θα συμμετάσχουν στα αθλητικά μονοπάτια να παρευρεθούν σήμερα Τρίτη 20:00 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και Λ.Τ Κασου προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο διεξαγωγής του προγράμματος .

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από το καλοκαίρι του 2015 με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με το Δήμο Ηρωικής Νήσου Κάσου , υπό την επιστημονική επίβλεψη του Τμήματος Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence της Α’Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και υλοποιείται από την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος».

0Shares

Comments (1)

Wow, wonderful weblog structure! How long have you ever been running a blog for?
you make blogging glance easy. The overall look of your website is great, as smartly as the content
material! You can see similar here najlepszy sklep

Leave a comment