Scroll Top

Ντροπιαστική ήττα της Ρόδου στον Πύργο . Σκεπτικισμός στους φιλάθλους για την επόμενη ημέρα .Αναμένονται αλλαγές .

321425298_670159491256452_1534990618975918171_n

Γράφει η ανακοίνωση μεταξύ άλλων !!!! στην  official σελίδα της ομάδας της Ρόδου .

“Ηττήθηκε η ομάδα μας στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου.
Σημειώνουμε μία κακή εμφάνιση, οπού και αυτό βέβαια, είναι στο πρόγραμμα.”. Θα διαφωνήσω. Οχι δεν ήταν στο πρόγραμμα αυτή η ήττα. Με μια ομάδα με οικονομικά προβλήματα σχεδόν διαλυμένη και με σαφέστατα ροστερ που δεν έχει καμία σχέση με αυτό της Ρόδου. Η θεωρητική ποιότητα των παικτών της Ρόδου είναι πολύ καλύτερη από αυτών του Πανηλειακού. Ξέρετε τι έλειπε ; Η διάθεση , η όρεξη για να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά και το πάθος . Ιδιαίτερα το τελευταίο είναι αυτό που κάνει την διαφορά σε παιχνίδια που πρέπει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τον κερδίσεις. Τον Πανηλειακό τον είδαμε στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο στο Οικονομίδειο. Μια ομάδα περισσότερο να ανήκει στα τοπικά πρωταθλήματα , χωρίς ιδιαίτερα καλούς παίκτες , αλλά με ποδοσφαιριστές που μάτωναν για την φανέλα. Οι καλοπληρωμένοι εφέτος ποδοσφαιριστές των ελαφιών και σίγουρα υπερεκτιμημένοι , δεν έδειξαν να πείθουν για την παρουσία τους στην Ρόδο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Ωστόσο εκείνες τις φορές που κέρδισε ήταν γιατί πότε ο τερματοφύλακας είχε καλή απόδοση και πότε η τύχη ήταν μαζί της . Δυστυχώς αυτά τα δυο στοιχεία εξέλιπαν στην σημερινή συνάντηση και φάνηκε η γύμνια της . Αυτά τα ματσάκια επιτάσσεται τα κερδίζεις. Αυτά είναι που θα σου δώσουν βαθμούς για να παραμείνεις μέσα στο κυνήγι της κορυφής. Αν δεν μπορείς να πάρεις τους ουραγούς τότε ποιους άραγε θα κερδίσεις ; Και πάμε στο προπονητικό θέμα . Μέχρι σήμερα η ομάδα δεν έχει αγωνιστικό προσανατολισμό της πρωταθλήτριας. Λείπει το μεστό παιχνίδι, λείπει η αγωνιστική παρουσία στην μεσαία γραμμή , απουσιάζει το πάθος και ο τρόπος λειτουργίας είναι τουλάχιστον ερασιτεχνικός. Αυτοί που διαχειρίζονται την τύχη της πρέπει να γίνουν περισσότερο σοβαροί σε θέματα οργανωτικά . Για παράδειγμα , δεν γνώριζαν πόσες κάρτες κίτρινες είχε ο Μπαρμπαρούσης ο οποίος θεωρούσαν οτι είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες , αλλά έμαθαν την τελευταία ώρα και ενώ ήταν εκτός αποστολής ότι είχε τρείς, από την άλλη τον υποβάλλουν να φύγει ξημερώματα Κυριακής για να μεταβεί στον Πύργο και τελικά να  χρησιμοποιείται από τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά. Ο ροδίτικος λαός λέει για αυτά όλα ότι είναι κινήσεις του …λωλού. Χωρίς ουσία με έλλειψη γενικού αρχηγού που να ξέρει τα ποδοσφαιρικά πράγματα και με …οτι κάτσει στην ομάδα, δεν πάμε έτσι πουθενά . Δυστυχώς στο ίδιο έργο θεατές. Μια από τα ίδια όπως και πέρσι. Γραφεία ανύπαρκτα , δεν υπολογίζονται αυτά της ακαδημίας εννοείται αυτό, χωρίς προσωπικό που να ξέρει να χειρίζεται πρόσωπα και καταστάσεις και με μηδέν δημόσιες σχέσεις τι περιμένετε να συμβεί άραγε φέτος;
Η ελπίδα μήπως η ομάδα επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκα 2 υπάρχει, αλλά για να συμβεί αυτό, αυτός που κρατά την τύχη της στα χέρια του – γνωρίζουμε όλοι ποιος είναι – πρέπει τους συμβουλάτορες που έχει να τους στείλει για να μαζέψουν ελιές , διότι ποδοσφαιρικά απέτυχαν. Υπάρχουν κάποια καλά στοιχεία στην Ρόδο αλλά ο πρόεδρος δεν τους υπολογίζει.
Κλείνοντας ο προπονητής που θα έρθει να έχει παραστάσεις από υψηλές κατηγορίες και να επιλεχθεί από την διοίκηση και οχι από το “οικογενειακό περιβάλλον”.
0Shares

Leave a comment