Νέος σύλλογος Μεσαιωνικής πόλης Ρόδου είναι στα σκαριά .

Νέος σύλλογος Μεσαιωνικής πόλης Ρόδου είναι στα σκαριά .

Μια ομάδα ενεργών πολιτών που αγαπάνε πάνω από όλα τον τόπο τους έχοντας την διάθεση και όρεξη να συμβάλλει και να συνεισφέρει στα κοινά της  παλιά πόλης  αποφάσισε να βγει μπροστά και να προσφέρει  και αυτή δημιουργώντας νέο σύλλογο μόνιμων κατοίκων Μεσαιωνικής πόλης Ροδου . Ένας σύλλογος που θα αγωνίζεται για τα κοινά συμφέροντα των μόνιμων κατοίκων που έχει σαν στόχο να συνεργαστεί με την δημοτική αρχή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι λόγοι που μας ανάγκασαν να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση είναι πολλοί όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε δεν κάνουμε αντιπολίτευση ,αλλά θέλουμε να αποκτήσουμε δυναμική και να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα μας ενωμένοι, αφού αντιμετωπίζουμε καθημερινά αρκετά προβλήματα και σε αυτή την φάση θα πρέπει να συμπράξουμε και να συμπορευτούμε όλοι για τον ίδιο κοινό στόχο που θα έχει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για όλους τους μόνιμους κατοίκους είτε λέγεται υγεία είτε λέγεται αστυνόμευση, σχολεία, παιδικές χαρές, θέσης στάθμευσης και εισόδου αλλά και αλλά πολλά.

Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στο γηπεδάκι της παλιάς πόλης έναντι από την είσοδο της Μεσαιωνικής τάφρου  και ώρα 21:00 να κάνουμε μια πρώτη συζήτηση για τα θέματα που προβληματίζουν τις γειτονιές μας για να έχουμε και να έχουν ένα καλύτερο μέλλον και εμείς και τα παιδιά μας.

Δανας Γιωργος , Κουζουκακης Παναγιωτης, Χατζηκελης Νικος , Καρουσος Αντρεας , Δραγατακης φωτης, Καλαφατης Παύλος, Παπαϊωάννου Μανωλης, Χρυσανθης Παναγιωτης, Σπανος Γιάννης , Σπανος Θοδωρής , Σπανος Πανορμιτης

Sharing is caring!

0Shares
johnkoumentos67

johnkoumentos67

Related articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *