Scroll Top

Στα Χανιά υπέγραψε ο Φρανς Ιμεραλιλάι….

ιμεραλιλαι

Ο Φρανς Ιμεραλιλάι είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που ανακοινώνεται από τα Χανιά, μετά από την εμπλοκή του Γιώργου Βρέντζου στην ομάδα.

Ο 27χρονος αμυντικός με καταγωγή από την Αλβανία αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα του, σε Μπίλις Μπαλς και Εγνατία. Τελευταίος εν… Ελλάδι σταθμός του ήταν η Ρόδος.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου αμυντικού, Φρανς Ιμεραλιλάι.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ με καταγωγή την Αλβανία, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από σχεδόν τριάμισι χρόνια για να αποτελέσει μια επιπλέον επιλογή στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας.

Γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου του 1995 έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Ρόδου, όπου αγωνίστηκε μέχρι την πρώτη ομάδα. Τον Ιανουάριο του 2019 άφησε την Ελλάδα και επέστρεψε στη γενέτειρα πόλη του, το Μπαλς για να φορέσει τη φανέλα της τοπικής Μπίλις στην Α’ Εθνική Αλβανίας.

Στη Μπίλι Μπαλς αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2021, «γράφοντας» 48 συμμετοχές. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Εγνατία Ρογκοζίνα, επίσης στην Α’ Εθνική Αλβανίας, όπου είχε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του.

Η ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει τον Φρανς και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο απόκτημα της ομάδας μας ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα, εύχομαι να κάνουμε μια υγιή και δυνατή χρόνια και να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η ομάδα με σκληρή δουλειά και σοβαρότητα!»

0Shares

Leave a comment