Scroll Top

Στην Πορταριά Πυλίου η προετοιμασία του ο Διαγόρας . Γεμίζει το ροστερ των κυανέρυθρων.

ΓΗΠΕΔΟ1-1024x576

Με εντατικούς ρυθμούς κινούνται στον Διαγόρα να προλάβουν να δημιουργήσουν μια ομάδα που δεν θα είναι ο φτωχός συγγενής στο πρωτάθλημα στην SL2. Οι πληροφορίες που έρχονται λένε ότι ήδη το ρόστερ είναι σχεδόν έτοιμο με παίκτες νεαρούς ενώ θα πάρει και ποδοσφαιριστές από την ΑΕΚ. Αυτό θα συμβεί λόγω των στενών δεσμών που έχει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Διαγόρας κ. Χ. Παπαδημητρίου με τον ιδιοκτήτη της Ένωσης Δημήτρη Μελισανίδη. Ακόμα από την Κ19 θα ανέβουν αρκετοί ποδοσφαιριστές ενώ και από την τοπική αγορά οι στόχοι πλαισίωσης στο ροστερ έχουν ήδη συμφωνήσει.

Όσον αφορά την προετοιμασία αυτή θα πραγματοποιηθεί  στο αθλητικό κέντρο στην Πορταριά Πυλίου , το βασικό στάδιο , υπό τις οδηγίες του Πάρη Ανδράλα και φυσικά και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου που ανακοινώθηκε σήμερα.

Σίγουρα τρέχουν για να προλάβουν ώστε την 16 Οκτωβρίου πιθανή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος οι κυανέρυθροι να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Αυτή η προσπάθεια είναι εξυγιαντική και με στόχο την ανάδειξη νεαρών παικτών που στα επόμενα χρόνια θα είναι ο κορμός του Διαγόρα.

0Shares

Leave a comment