Scroll Top

Σταμάτης Μαργέλλος ” εμπιστευόμαστε τη νέα Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ”

290089945_8375558695802890_138043511383164721_n

Θέλω να τοποθετηθείς για τις σημαντικές αλλαγές στην Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη . Ο κοσμος ψήφισε το νέο, το καινούργιο και την ανεξαρτησία πλέον της Νομαρχιακής από τους Βαρώνους των Αθηνών και της Δωδεκανήσου. Η Νομαρχιακή είναι ελεύθερη μετά από πολλά χρόνια και δεν εξουσιάζεται από κανέναν.

Κατα πόσον αυτά όλα θα βοηθήσουν το κίνημα να ανέβει σε ποσοστά στην Δωδεκάνησο. 

Νομίζω ότι η νεολαία του ΠΑΣΟΚ με αρχηγούς τους συντρόφους το Νικο Μουτσάκη τον Γεράσιμο Παρασκευά  και τον  Μ. Παπαδόπουλο,  θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση ώστε τα ποσοστά του κινήματος να ανέβουν. Έτσι και αλλιώς αυτα είναι ήδη σε καλό επίπεδο στην Δωδεκάνησο διότι με το Νικο Ανδρουλάκη η ανανέωση είναι εμφανής κάτι που και οι πολίτες το βλέπουν και στηρίζουν τη νεα εποχή στο ΠΑΣΟΚ. Να τονίσω ότι μεγάλη σημασία θα παίξει η ανανέωση στο ψηφοδέλτιο. Ο τόπος μας χρειάζεται νέο αίμα ανθρώπους αδιάφθορους που να έχουν όραμα και μέλλον. Σε βάθος χρόνου πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ θα γίνει και πάλι το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα.

Μπορείς να προβλέψεις για το πόσες έδρες μπορεί να βγάλει το ΠΑΣΟΚ στην Δωδεκάνησο;

Θα παίξει σημασία πόσο ανανεωμένο θα είναι το ψηφοδέλτιο. Εαν έχει μέσα πολλούς καινούργιους πάμε για δύο έδρες , αν είναι οι γνωστοί τότε μία έδρα.

Εννοείς λοιπόν ότι το ΠΑΣΟΚ μετα την προηγούμενη εκλογική μάχη που δεν είχε για πρώτη φορα στην ιστορία της έδρα στην Δωδεκάνησο θα επιστρέψει.

Φυσικά έτσι είναι αλλα και κρατάμε τις επιφυλάξεις μας λόγω της απλής αναλογικής , αλλα θεωρώ οτι θα κάνουμε την υπέρβαση. Ας αφήσουν ήσυχοι πλέον τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή να δουλέψει , για πρώτη φορά θα έχουν και πάλι γραφεία μετά από δώδεκα χρόνια Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω η εποχή τους πέρασε – ο κόσμος το ψήφισε- και πάνω από όλα  ο τόπος μας που είναι πάνω από κόματα και ιδεολογίες

 

 

 

 

 

 

0Shares

Comments (1)

Leave a comment