Scroll Top

Μαρτίνης “δεν έφυγα ποτε από την ΠΑΕ Ρόδος”…. Λογικόν διότι δεν ήσουν ποτέ σε αυτήν !!

tony-martinis

Διαβάσαμε με πραγματικά μεγάλη απορία μια δήλωση του Τώνη Μαρτίνη στο σαιτ proodos.com.gr ότι δεν έφυγε ποτέ από την ΠΑΕ Ρόδος.

Η αλήθεια είναι ότι έχει δίκιο , διότι ποτέ δεν ήταν μέσα στην ΠΑΕ. Σύμφωνα μάλιστα με δήλωση του μέχρι πρότινος νομικού της συμβούλου κ. Χάρη Γρηγορίου ο συγκεκριμένος δεν ήταν ποτέ στην ΠΑΕ Ρόδος μιας και όπως αποδεικνύεται από το ΓΕΜΗ δεν υπάρχει πουθενά στα χαρτιά του.

Αυτό μαλίστα επικαλέστηκε ο κ. Γρηγορίου σε εκδίκαση που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές εβδομάδες για γεγονότα που συνέβησαν με τον Παναθηναικό Β, όταν παράνομα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και προπηλάκισε λεκτικά παράγοντες του Παναθηναϊκού. Η υπερασπιστική γραμμή του νομικού συμβούλου ήταν οτι  κ. Μαρτίνης δεν είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας Ρόδος και για αυτό τον λόγο έπρεπε να τιμωρηθεί σαν φίλαθλος και όχι η ΠΑΕ. Τελικά τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημερολογιακές ημέρες. Από όλα αυτά βγαίνει το συμπέρασμα ότι όντως δεν υφίσταται στην ΠΑΕ Ρόδος , οπότε λογικόν είναι να μην έχει φύγει ποτέ από  αυτήν.

0Shares

Comments (3)

What a information of un-ambiguity and preserveness of precious familiarity concerning unexpected feelings.

What’s up to all, as I am actually keen of reading this website’s post to be updated regularly. It consists of good data.

This is my first time pay a visit at here and i am really happy to read all at one place.

Leave a comment