Scroll Top

Όλοι οι υποψήφιοι – ονόματα με τον Αντώνη Καμπουράκη

373567695_836726671455527_1723825605064802007_n

Πιστοί στη δέσμευσή μας για ενότητα όλων των υγιών και δημιουργικών δυνάμεων του νησιού μας, καταθέσαμε το πλήρες ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας “Με Δύναμη για τη Ρόδο”. Μια ισχυρή ομάδα νίκης και προοπτικής, για την οποία είμαι αληθινά περήφανος. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις υποψήφιες και τους υποψήφιους συμβούλους για την εμπιστοσύνη τους και την αποφασιστικότητά τους να βάλουμε όλη μας τη δύναμη για τη Ρόδο μας.

Το ψηφοδέλτιό μας συνθέτει αυτοδιοικητικές εμπειρίες, υπηρετεί την ανανέωση, αντιπροσωπεύει γεωγραφικά όλο το νησί, εκπροσωπεί ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών κλάδων και κοινωνικών δραστηριοτήτων και πάνω απ’ όλα, εκφράζει την ανιδιοτελή αγάπη για τη Ρόδο μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να απευθύνω στους επικεφαλής των παρατάξεων που συνέπραξαν μαζί μας για να προχωρήσουμε μαζί στην επόμενη μέρα του Δήμου μας. Τον κ. Στράτο Καρίκη ο οποίος από την πρώτη μέρα της θητείας μας ήταν ένας πολύτιμος φίλος και συνεργάτης, τον Γιάννη Φλεβάρη και τον Σάββα Διακοσταματίου, οι οποίοι ενώνοντας τις δυνάμεις τους μαζί μας κάνουν την δημοτική μας παράταξη ακόμα πιο δυνατή. Το γεγονός δε ότι ο Συνδυασμός μας κατέθεσε το μεγαλύτερο αριθμό υποψηφιοτήτων δείχνει την μεγάλη δυναμική που αποκτά στην τελική ευθεία των εκλογών.

Με αισιοδοξία και ακλόνητη πίστη στις αστείρευτες δυνατότητες του νησιού μας και των ανθρώπων του, πάμε τη Ρόδο μπροστά.

Όλοι οι υποψήφιοι της παράταξης μας εδώ ➡https://andoniscambourakis.gr/enomenoi-pame-ti-rodo-mprosta/

0Shares