Scroll Top

Φώτης Χατζηδιάκος : Στην Απονομή Της 31ης Υποτροφίας Του Ιδρύματος Marc De Montalemberτ Και Επίσκεψη Στην Μουσουλμανική Βιβλιοθήκη

InShot_20230425_151134340

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Φώτης Χατζηδιάκος παραβρέθηκε σήμερα στην απονομή των υποτροφιών του ιδρύματος Marc de Montalembert. στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και στην επιμνημόσυνη δέηση, στην μνήμη του γιού των ιδρυτών Marc, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Μάρκου.

Μετά την απονομή της 31ης υποτροφίας για το έτος 2023 ο υποψήφιος βουλευτής και τέως δήμαρχος Ρόδου, ευχαρίστησε τον κύριο και την κυρίαMontalembert με την απονομή υποτροφιών σε φοιτητές και ερευνητές μεταξύ οκτώ (8) χωρών της Μεσογείου σε θέματα τέχνης, πολιτισμού και ιστορίας.

Η απόδοση του τίτλου του επίτιμου δημότη του δήμου Ρόδου στον κύριο και στην κυρία Montalemberc με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου, αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση του δήμου μας προς δύο προσωπικότητες που νοιώθουν Ροδίτες και τιμούν με την παρουσία και το έργο τους το νησί μας.

Ο κύριος Montalembert ευχαρίστησε τον κ. Χατζηδιάκο για την παρουσία του και την στήριξη του έργου του ιδρύματος, ευχόμενος ταυτόχρονα καλή επιτυχία στο νέο δύσκολο δρόμο που ακολουθεί.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε την Μουσουλμανική βιβλιοθήκη και καταστηματάρχες της Μεσαιωνικής πόλης και ενημερώθηκε για την τουριστική κίνηση της σαιζόν αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης όσο και με το δήμο της Ρόδου.

0Shares

Leave a comment