Scroll Top

Τελειώνει ο χρόνος για τον Γιάννη Ιατρίδη; Η κόντρα με τον Χατζημάρκο τον οδηγεί στην έξοδο.

klepsidra-zois-750x400

Μερικές κουβέντες για όσους είναι μέσα στα πράγματα. Η κόντρα που ξεκίνησε μεταξύ του αντιδήμαρχου Γιάννη Ιατρίδη με τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο θα έχει και άλλα επεισόδια . Για αυτό να είστε σίγουροι. Γιατί και οι δυο είναι ισχυρές προσωπικότητες  με την γνώμη τους να μην την αλλάζεις εύκολα. Όμως…..στην συγκεκριμένη περίπτωση μπαίνουν στην εξίσωση και άλλα πολλά που μόνον οι γνώστες μπορούν να αντιληφθούν. Για αυτά θα σας δώσουμε κάποια δεδομένα και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος με νύχια και με δόντια υποστήριξε ως γνωστόν την υποψηφιότητα του Αντώνη Καμπουράκη στον Δήμο Ρόδου. Η παρουσία του αλλά και όλης της εκλογικής μηχανής που διαθέτει έπεσε πάνω του για να μπορέσει να πάρει τα  ηνία του δήμου. Και όλοι γνωρίζουν το αποτέλεσμα . Αυτοί που είναι ακόμα ποιο βαθιά γνωρίζουν ότι στις αποφάσεις όσον αφορά τους θώκους είχε κατά κάποιον τρόπο άποψη ή αν θέλετε καλύτερα γνωμοδοτικό ρόλο και η περιφέρεια. Διότι ήθελε και είναι λογικό να έχει αγαστή συνεργασία με τον δήμο και να μην έχει κόντρες όπως είχε γίνει με την δημαρχία Χατζηδιάκου στην προηγούμενη θητεία.  Η άποψη αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι αντιδήμαρχοι μπήκαν πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του Αντώνη Καμπουράκη οι οποίοι στο παρελθόν είχαν δείξει με τον τρόπο τους ότι υποστήριζαν και υποστηρίζουν σθεναρά τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο. Είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα δυνατός ο Χατζημάρκος  , έχει δείξει ότι η κυβέρνηση ότι ζητήσει του το προσφέρει απλόχερα , είναι μέσα στα κέντρα των αποφάσεων και φέρνει αποτέλεσμα σε όφελος του δημοσίου συμφέροντος.

Όπως επίσης είναι γνωστό ότι η δουλειά που κάνει θέλει να φαίνεται για δικούς του λόγους ενώ δεν δέχεται το καπέλωμα από τον οποιονδήποτε. Αυτό είναι η αχίλλειος πτέρνα του. Μην του την χτυπήσεις γιατί οι αντιδράσεις του είναι απρόβλεπτες.

Η κόντρα που ξεκίνησε με τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Ιατρίδη εννοείται ότι δεν θα περάσει αναπάντητη. Όσοι γνωρίζουν τον χαρακτήρα του περιφερειάρχη ξέρουν καλά ότι αυτά δεν περνάνε στο απυρόβλητο. Πόσο μάλλον που στο παρελθόν στενούς συνεργάτες του δεν πτοήθηκε εν μια νυκτί να τους καρατομήσει διότι δεν είχαν πράξει τα δικά του ζητούμενα . Πόσο μάλλον τώρα στην περίπτωση Ιατρίδη ο οποίος βγαίνει από το λεγόμενο “μαντρί’. Και όπως λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός “όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος” .

Στην περίπτωση αυτή αν θεωρήσουμε ότι είναι ντέρμπι το παιχνίδι ο Γιώργος  Χατζημάρκος όμως παίζει εντός έδρας με οπαδούς και από την άλλη ο Ιατρίδης θα παλέψει αλλά το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο. Το μόνο που απομένει είναι ο αντιδήμαρχος να σκοράρει  στις καθυστερήσεις ηρεμώντας το αντίπαλο δέος γιατί δεν πρόκειται να φτάσει ούτε στην παράταση.

Φυσικά διαιτητής μπαίνει ο δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης ο οποίος θέλει έναν πολύ καλό συνεργάτη να τον διατηρήσει μαζί του αλλά αν συνεχίσει την επιθετική του τακτική απέναντι στον περιφερειάρχη τότε τα ψωμιά του είναι λίγα και με την πρώτη ευκαιρία θα περάσει στον πολιτικό πάγκο σαν αλλαγή. Ο καιρός είναι κοντά αν  θα μας δικαιώσει ή μας διαψεύσει. Ίδωμεν!

 

0Shares

Leave a comment