Scroll Top

Τα απόνερα της ορκωμοσίας του νεου δημοτικού συμβουλίου Ρόδου.

412861087_908979867254435_4128672100826521656_n

Γράφει ο Παντελής Χατζηπέτρος

Παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον την τελετή ορκομωσίας της νέας δημοτικής αρχής. Η τελετή έγινε, άφησε όμως κάποια απόνερα, τα οποία δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστα. 

Οι πρωταγωνιστές του παρασκηνίου, εκδήλωσαν και δημόσια την αμέριστη στήριξή τους στο πρόσωπο του εκλεκτού τους, Αλέξανδρου Κολιάδη.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς, στην προσπάθεια του να κατευνάσει τη δυσαρέσκεια που εισπράττει από τους υποστηρικτές του, για την στήριξή του στο πρόσωπο του κ.Κολιάδη, στον χαιρετισμό του, ζήτησε να σταματήσει η εσωστρέφεια για το ποιος στήριξε ποιον την προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών. Ο πρωταγωνιστής της εσωστρέφειας που επικρατεί σε τοπικό επίπεδο στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ενώ όλοι γνώριζαν και γνωρίζουν, πως ο ίδιος και τα στελέχη του πολιτικού του γραφείου, δούλεψαν με πάθος, για να εκλεγεί δήμαρχος ο Αλέξανδρος Κολιάδης. Προφανώς, ο κ.Παππάς γνωρίζει την πολιτική  φθορά που υπέστη, για τη στάση που τήρησε στις δημοτικές εκλογές και επιχειρεί να αναστρέψει το κλίμα.

Στην τελετή ορκωμοσίας αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και η στάση ορισμένων εκ των εκπροσώπων της πολιτικής ζωής του τόπου μας, οι οποίοι, ενώ στην ομιλία τους αναφέρθηκαν στην ανάγκη της συνεργασίας και των καλών σχέσεων για το καλό του τόπου, παρόλα αυτά, επιδεικνύοντας αλαζονεία, παντελή έλλειψη πολιτικού πολιτισμού, καθωσπρεπισμού και στοιχειώδους αστικής ευγένειας, δεν τήρησαν το πρωτόκολλο, και δεν χαιρέτησαν ως όφειλαν τον Αντώνη Καμπουράκη.

Ο Αντώνης Καμπουράκης μέχρι την 31η Δεκεμβρίου είναι Δήμαρχος Ρόδου, και στην τελετή βρισκόταν με το αξίωμα του απερχόμενου Δημάρχου και του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου. Όσο και αν σε κάποιους δεν αρέσει, είναι ακόμα ο πρώτος πολίτης του νησιού και ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλει τον σεβασμό των θεσμών και των προσώπων που τους εκπροσωπούν. Αλλά κάποιοι αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων…

Από την διεύθυνση

Οι συντάκτες των άρθρων αποδέχονται ότι φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την νομιμότητα αλλά και για την ορθότητά τους του περιεχομένου των άρθρων τους .

0Shares