Scroll Top

Τα ” έργα” και οι παραλείψεις του νέου Δημάρχου Ρόδου .

414709876_1279082952760361_9021763614316433005_n

Κατά τη συνήθη τακτική του ο Αλέξανδρος Κολιάδης στρουθοκαμηλίζει και αποφεύγει να κοιτάζει την αλήθεια κατάματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του για τα έργα και τις παραλείψεις του, την περίοδο που ήταν μέλος της δημοτικής αρχής.

Εμφανίζεται ως ο αρχάγγελος της κάθαρσης, όταν ο ίδιος γνωρίζει και πολύ καλά μάλιστα, τι δεν έπραξε ο ίδιος ως πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ και του ΔΟΠΑΡ,  μέχρι και την 15η Ιουνίου 2023. Μάλιστα αποφεύγει να απαντήσει και στα ερωτήματα που τέθηκαν δημόσια από την παράταξη «Με Δύναμη για τη Ρόδο», γιατί τα λόγια του αναιρούν τις πράξεις και την στάση του.

Σήμερα ο Γυμναστικός Σύλλογος Δωδεκάνησος, στην αναμέτρησή του με την ΑΕΚ, για την 2η αγωνιστική στην Α1 ΟΣΕΚΑ, θα αγωνιστεί κεκλεισμένων θυρών. Το Βενετόκλειο θα είναι άδειο από φιλάθλους, γιατί ο κ. Κολιάδης ως πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, στον οποίο ανήκει το Κλειστό Γυμναστήριο, δεν μερίμνησε να εκδοθεί η άδεια πυρασφάλειάς του. Προτίμησε τα χρήματα από τα ταμεία του ΔΟΠΑΡ, να τα μοιράζει σε πολιτιστικούς και όχι μόνο συλλόγους, για να συγκροτήσει το ψηφοδέλτιο του και αποσπάσει ψήφους.

Την ίδια τακτική ακολούθησε και στο Κλεστό Γυμναστήριο της Καλλιθέας, που «εγκατέλειψε» τις εγκαταστάσεις χωρίς τις νόμιμες άδειες, παρά τις συνεχείς οχλήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αποτελούν «ψιλά γράμματα» για τον κ. Κολιάδη η νόμιμη λειτουργία των δύο κλειστών γυμναστηρίων, και για αυτό φρόντισε να τα αφήσει σε εκκρεμότητα.

Βέβαια, να υπενθυμίσουμε στον κ. Κολιάδη ότι και το Ροδίνι, ανήκει στη ΔΕΡΜΑΕ, και ο πρώην πρόεδρος της Γιάννης Ιατρίδης, άφησε στα συρτάρια της μελέτες για την αξιοποίηση, επισκευή και αναβάθμιση του πάρκου του Ροδινιού, για το οποίο δεν έδειξε επίσης το παραμικρό ενδιαφέρον, για να κάνει ζημιά στην πρώην δημοτική αρχή. Ζημιωμένος όμως από την τακτική του βγήκε ο Ροδιακός λαός, για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το πάρκο του Ροδινιού, το οποίο θα μπορούσε να αναβαθμίσει με τα ταμεία που είχε στα χέρια του.

0Shares