Scroll Top

Τάκης Πότσος “Καμιά ανοχή στη βάρβαρη πολιτική τους. Καμιά συναίνεση στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας του δήμου “

potsos-takis

Η επίθεση του Αντιδημάρχου κ. Στράτου Καρίκη εναντίον των εργαζομένων της Διεύθυνσης Καθαριότητας, που τους ρίχνει την ευθύνη για την κατάσταση στη καθαριότητα του νησιού είναι χυδαία και άθλια.
Αφού ρήμαξαν τη δημοτική υπηρεσία καθαριότητας και την άφησαν χωρίς προσωπικό και χωρίς μέσα, τώρα λένε ότι φταίνε οι εργαζόμενοι γιατί δεν λειτουργεί ο τομέας, ενώ δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα αντικειμενικά.
Δεν μας ξάφνιασε βέβαια αυτή η επίθεση, γιατί είναι πάγια τακτική των δημοτικών αρχών να ρίχνουν άφθονη λάσπη και να στοχοποιούν τους εργαζόμενους, προκειμένου να εφαρμόσουν στη συνέχεια βάρβαρη πολιτική.
Και πως αλλιώς να δικαιολογήσουν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που θα στοιχίσει η διαχείριση της καθαριότητας από ιδιώτες; Πως να δικαιολογήσουν το χαράτσι ταφής που επέβαλε ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Νοτίου Αιγαίου και στο δήμο Ρόδου με τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου, που θα προστεθεί στο κόστος των ανταποδοτικών τελών; Στο τέλος βέβαια ο συνολικός λογαριασμός θα πηγαίνει στα λαϊκά νοικοκυριά του νησιού.
Ο Ροδιακός λαός και οι εργαζόμενοι του δήμου, έχουν τον ίδιο εχθρό, την πολιτική που για να θωρακίσει τα κέρδη των ιδιωτικών ομίλων, δεν διστάζει να θυσιάσει τις ανάγκες του λαού, το εισόδημά του, τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων.
Καμιά ανοχή στη βάρβαρη πολιτική τους. Καμιά συναίνεση στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας του δήμου. Καμιά μετατόπιση του κόστους στις πλάτες του Ροδιακού λαού.
Δεν αντέχουμε άλλο, αυτή η πολιτική πρέπει ν’ ανατραπεί.
Τάκης Πότσος
δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση

0Shares

Comments (3)

Heya are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

I will right away take hold of your rss as I can not find your email subscription link or newsletter service. Do you have any? Please permit me recognise so that I may subscribe. Thanks.

Wow, this article is good, my sister is analyzing these things, so I am going to inform her.

Leave a comment