Scroll Top

Σφυρίζουν κλέφτικα οι δήθεν “επαναστάτες” για τα αποκαΐδια στην Γλύστρα

received_1094426161864849

Ούτε τα αποκαΐδια στην περιβόητη παραλία της Γλύστρας, δεν συγκινούν πλέον τους «ευαισθητοποιημένους» συμπολίτες μας, που σφυρίζουν κλέφτικα για τα φλέγοντα ζητήματα του νησιού μας.
 Κρανίου τόπο  θυμίζει η παραλία της Γλύστρας, μετά την πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού που μετέτρεψε σε στάχτη όλες τις κατασκευές που υπήρχαν εκεί και για τις οποίες οι δήθεν «επαναστάτες» ανάλωσαν ατελείωτες ώρες  ενασχόλησης με το θέμα.
Οι πρωτεργάτες του Δικτύου για την προάσπιση του δημόσιου χώρου «ΟΜΠΡΕΛΑ», με αναρτήσεις και σχόλιά τους επί του θέματος ξεσήκωναν τους πολίτες και πραγματοποιούσαν διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες για την παραλία της Γλύστρας. Ο Ιάκωβος Γρύλλης και ο Χριστόφορος Μαλλιαράκης, από τα ιδρυτικά μέλη του Δικτύου «ΟΜΠΡΕΛΑ», με ντουντούκες που κρατούσε ο πρώτος, διαμαρτύρονταν για τα κτίσματα και ζητούσαν την καθαίρεσή τους! Αλλά και ο Αλέξανδρος Κολιάδης ακόμη και ως πρωτοκλασάτο μέλος της προηγούμενης δημοτικής αρχής, σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου κατήγγειλε τον επιχειρηματία για τα κτίσματα που τοποθέτησε στην παραλία, καλώντας τις αρμόδιες υπηρεσίες να ενεργήσουν τα δέοντα.
 Μετά τις δημοτικές εκλογές μέχρι και σήμερα αν και στην παραλία της Γλύστρας υπάρχουν μόνο αποκαΐδια, σκουπίδια και φερτά υλικά, από τις πυρκαγιές και τις βροχοπτώσεις, ουδείς δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον, ούτε και διαμαρτύρεται για την άθλια εικόνα που σήμερα παρουσιάζει, ούτε βέβαια και για το τι μέλλει γενέσθαι. Πλέον οι δήθεν «επαναστάτες» οικολόγοι, «τυφλώθηκαν» και δεν βλέπουν την ασχήμια που επικρατεί δίπλα τους, δείχνοντας τυφλή εμπιστοσύνη στη δημοτική αρχή, που την έχουν στο απυρόβλητο, γιατί εκλέχθηκε χάρη και στο δικό τους παρασκηνιακό παιχνίδι και δεν θέλουν να εκτεθούν στους συνοδοιπόρους τους!

0Shares