Scroll Top

Στον… αστερισμό του Δελαπόρτα, ο Σαρωνικός εκτός έδρας 4-2 τον Ήφαιστο

pangiiria-me-ifaistos

Tην πρόοδο των ποδοσφαιριστών του στο διάστημα της προετοιμασίας είχε την ευκαιρία να τσεκάρει ο Λευτέρης Στρατής στο φιλικό που έδωσε ο Σαρωνικός Αναβύσσου το απόγευμα του Σαββάτου (26/8).

Η ομάδα της Αναβύσσου φιλοξενήθηκε απο τον Ήφαιστο Περιστερίου και επικράτησε με 2-4, σε ένα παιχνίδι που είχε διάρκεια δύο 45λέπτων. Από την άλλη, οι κόκκινοι του Β. Γαλάνη είχαν καλή παρουσία, ωστόσο πλήρωσαν τα ατομικά τους λάθη.

Αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι τα τέσσερα πρώτα γκολ σημειώθηκαν με εκτελέσεις πέναλτι.

Man of the match ήταν φυσικά το μεγάλο αστέρι του Σαρωνικού, Γιώργος Δελαπόρτας που έδειξε από νωρίς την κλάση του μοιράζοντας δυο ασίστ ενώ πέτυχε και το πρώτο γκολ της ομάδας.

Ο Δελαπόρτας έκανε το 0-1, με τον Σιδέρη να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα σε 1-1. Ο Βίλα στο 28′ έκανε το 1-2 από τα έντεκα βήματα, με τον Λάγγα να ισοφαρίζει στο 33 σε 2-2 με τον ίδιο τρόπο.

Στην επανάληψη ο Σαρωνικός έκανε το 2-3 χάρη σε γκολ του Λογοθέτη, με τον Κιρτζιαλίδη στο 90+1` να κάνει με κεφαλιά το 2-4 μετά από έξοχη πάσα του Δελαπόρτα.

Δοκάρια για τους φιλοξενούμενους είχαν οι Σέλβια και Κιρτζιαλίδης

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Βαγγέλης Γαλάνης) Καραγκούνης, Σταύρου, Βλάχος, Αγοραστός, Κύργιας, Πάζα, Λάγγας, Ντούλε, Σιδέρης, Ιατρού, Σκούμας.

Έπαιξαν ακόμη οι Κέσκος, Μαλάι, Ζάγκος, Μπουρντένης, Λιούκας.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Λευτέρης Στρατής) Μυλωνάς, Λογοθέτης, Δημητρέλης, Ντιμιτρένκο, Παπαγιαννόπουλος, Μπαριτάκης, Σέλβια, Γκέζος, Τσούκας, Δελαπόρτας, Βίλα.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ρεντζέπης, Πριτσόλας, Αγγελής, Βρελιανάκης, Μοναχός, Τσιώτας, Κιρτζιαλίδης, Αδαμίδης, Δέντσας.

0Shares