Scroll Top

Στην λεπτομέρεια ο Αστέρας 1-0 την ΑΕΡΑ στο ντέρμπι.

DSC_0220

 

Ρεπορτάζ Χριστίνα Βούλγαρη.

Ήταν ενα πραγματικό ντέρμπι. Ο αγώνας Αστέρα Π. – ΑΕΡΑ τα είχε όλα . Δύναμη , πάθος , κόκκινες κάρτες, ευκαιρίες και έναν μόνον νικητή. Και αυτός ήταν ο Αστέρας. Το ματς ξεκίνησε με ένταση  στους πάγκους και μόλις στο 13΄είδαμε τον διαιτητή Ατσικνούδα να αποβάλει με κόκκινη κάρτα πρώτα τον προπονητή των φιλοξενούμενων Μπεκιάρη και στην συνέχεια των γηπεδούχων Πολιά. Ταυτόχρονα την κόκκινη αντίκρυσε και ο παράγοντας της Παστίδας Στέργος Κούλαρος.  Η κόντρα ξεκίνησε από την ένταση που προκλήθηκε μεταξύ του Μπεκιάρη και του Αθανασίου όπου στην συνέχεια μπήκε στην μέση ο Πολιάς , με αποτέλεσμα να γίνουν οι αποβολές.

Αγωνιστικά η πρώτη στιγμή ανήκει στην ΑΕΡΑ όταν ο Φλεβάρης το 29΄στην κίνηση εξαπέλυσε έναν κεραυνό , αλλά ο τερματοφύλακας Κουμέντος είχε αντικεραυνικό στα χέρια του και με μία εντυπωσιακή επέμβαση στο αριστερό παραθυράκι έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 46΄του πρώτου μέρους ο Αθανασίου πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ όταν έξω από την περιοχή και από τα αριστερά κατάφερε να στείλει την μπάλα στο γάμα του Κεφάλα και να βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 1-0 και η συνέχει ήταν εξίσου δυνατή. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Κουγιός μπήκε από τα αριστερα σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα βρήκε την εξωτερική μεριά των δικτύων. Στο 52 ο Φλεβάρης εκτέλεσε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Κουμέντο να απογειώνεται και να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Στο 61΄ο Κυρίτσης αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και αποβλήθηκε, ενώ στο 69΄ο Πελαρδής είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα .

Στο 78΄ο Λιαμής βρέθηκε φάτσα με το γκολ αλλά ο Κεφάλας πρόλαβε με έξοδο στην περιοχή και απόκρουσε.

Στο 84΄ο Αθανασίου μπήκε από τα αριστερά εξουδετέρωσε στην κίνηση τον Κεφάλα προχώρησε έβγαλε στον Λεωνίδου ο οποίος πλάσαρε αλλα πάνω στην γραμμή δύσκολα ο νικητής αποσόβησε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Στο 85΄ο Αθανασίου από το κέντρο είδε εκτός θέσης τον Κεφάλα έκανε σουτ – λόμπα αλλα ήταν άτυχος διότι η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 86΄νέο τετ-α-τετ του Κουγιού αλλα το σουτ ήτα πάνω στον τερματοφύλακα της ΑΕΡΑ.

Διακρίθηκαν από τον Αστέρα Π. οι Αθανασίου, Κουμέντος , Κουγιός, Αυγενικού. Από την ΑΕΡΑ οι Κεφάλας, Νικήτας, Φλεβάρης.

Η διαιτησία του κ. Ατσικνούδα ακριβοδίκαιη. Χωρίς προβλήματα οι βοηθοί Κουρμαδιάς και Αρέστης .

Αστέρας Π. : Κουμέντος, Καλαιτζίδης, Θεοχαρόπουλος, Αυγενικού Μ. Μωυσάκος (λ.τ. 46΄Αποστολάτος), Βλαχάβας, Αθανασίου, Καρδούλιας ( 90 Κορκίδας), Κυρίτσης, Κουγιός (90 Λιαμής Μ.), Λιαμής .

ΑΕΡΑ : Κεφάλας, Γιατσιάτσιος ( 66΄Κορλός), Μακρηδημήτρης, Νικήτας, Τομόρι ( λ.τ. 46΄Χατζηκυριάκος), Ζέλεφ ( 59΄Πελαρδής), Σταματούλας, Σπαχιού ( 66΄Κριεζής), Αρφαράς, , Φλεβάρης.

 

0Shares

Leave a comment