Scroll Top

Στην δημοσιότητα η γραμμή ΣΥΡΙΖΑ για Κολιάδη. Το μήνυμα που βάζει φωτιά στα νεοδημοκρατικά γραφεία που στήριξαν την επιλογή.

426545044_778371244442224_417490111906431373_n

Όσο και να προσπαθούν τα “συντρόφια” του ΣΥΡΙΖΑ να κρύψουν την χαρά τους που βρήκαν καρέκλες και κάθονται και συνδιοικούν το Δήμο Ρόδου με τον σύντροφό τους Αλέξανδρο Κολιάδη, και τον “κολλητό” του Νίκου Ανδρουλάκη, Βάιο Καλοπήτα, αποκαλύφτηκαν.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η επιστολή που εστάλη από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου και προφανώς, από τον συντονιστή της Αντώνη Αποστολίδη, κατόπιν υποδείξεων των στελεχών που σήμερα διοικούν το Δήμο Ρόδου προς τα μέλη του, να στηρίξουν τον κ. Κολιάδη για να εκλέξουν πέντε δημοτικούς συμβούλους και πέντε συμβούλους στη δημοτική κοινότητα Ρόδου.

Εύγε σύντροφοι για την επιλογή σας αλλά και του εκλεκτού σας κ. Κολιάδη να συμμετέχει στις εκλογές της ΚΕΔΕ στο ψηφοδέλτιο του ” γαλάζιου” δημάρχου Λάζαρου Κυρίζογλου και εσείς ούτε κουβέντα, γαργάρα προτιμήσατε να κάνετε το θέμα για να μην χάσετε τις έμμισθες θέσεις σας. Το χρήμα είναι η δύναμη να κλείνει και τα πιο μεγάλα στόματα .

Πλέον οι αξίες και οι ιδεολογικές πεποιθήσεις αποτελούν ψιλά γράμματα, αφού βρήκατε εξουσία για να παραγοντίζετε.

Όπως καταντήσατε το ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας, σε λίγο θα ψάχνετε τηλεφωνικό θάλαμο για τις συνεδριάσεις …όπως στο παρελθόν για όσους έχουν μνήμη!

Υ.Γ. Τα γραφεία τα νεοδημοκρατικά με τα εκλεκτά παιδιά που έτρεχαν πίσω από τον νέο δήμαρχο αισθάνονται όμορφα; Ή μήπως θα πρέπει να καταθέσουν τις κομματικές τους ταυτότητες αν διαθέτουν λίγη από τσίπα;

Αλλά και οι εκλεγμένοι στην περιφέρεια που έτρεχαν ξοπίσω του και δηλώνουν νεοδημοκράτες μήπως τελικά είναι μόνο η πάρτη τους και από πολιτική είναι μυρωδιές;

0Shares