Scroll Top

Σιγή ιχθύος από την παράταξη Κολιάδη για το πρόβλημα του μεταναστευτικού.

10625a07d2524c9aafc84f3a70be6f6a

Αίσθηση προκαλεί στην κοινή γνώμη της Ρόδου, η σιγή ιχθύος , στο θέμα των μεταναστών, που τηρεί ο φέρελπις  νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης. Οι συνεχείς αφίξεις σε καθημερινή βάση, και παρουσία των μεταναστών σε πάρκα στην πόλη της Ρόδου, απασχολεί  έντονα την τοπική κοινωνία και αναδεικνύεται σε μείζον ζήτημα για την περιοχή μας. Παρόλα αυτά ο κ. Κολιάδης, δεν έδειξε την παραμικρή ευαισθησία, ενασχόλησής του με το ζήτημα αυτό, όπως και οι λαλίστατοι κατά το δοκούν συνεργάτες του.

 Ο κ. Κολιάδης, επειδή γνωρίζει, πως το κεντρικό κράτος φέρει την ευθύνη για τους μετανάστες, επιλέγει την σιωπή, για να αποφύγει την όποια σύγκρουση με τα κυβερνητικά στελέχη, που στήριξαν με κάθε τρόπο, την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ρόδου. Αποφεύγει να τοποθετηθεί και στις άστοχες δηλώσεις του υπουργού Μετανάστευσης Δημήτρη Καιρίδη , που προσβάλλουν τη νοημοσύνη του Ροδιακού λαού. Mε την σιωπή του, προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της κυβέρνησης, αν τελικά αναλάβει τα ηνία του Δήμου Ρόδου.

 Την περασμένη Παρασκευή 03η Νοεμβρίου, συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος  κ. Κολιάδης ήταν παρών, και διαπίστωσε  ιδίοις όμμασιν, την κατάσταση που επικρατεί, λίγα μέτρα πιο πέρα από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, με τους μετανάστες. Παρόλα αυτά επέλεξε να σιωπήσει, και να απουσιάζει από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, όταν έγινε αναφορά στους μετανάστες. 

0Shares